U Pleternici kod 18-godišnjaka i 20-godišnjaka pronađena marihuana

Kod 26-godišnjaka u Arslanovcima pronađena marihuana
(FOTO: Arhiv)

29.3.2022. | 10:54 | PU požeško-slavonska
Pregleda: 1320

Kod dvojice muškaraca pronađena marihuana

U ponedjeljak 28. ožujka 2022. oko 13.55 sati u Pleternici u Ulici Matije Gupca, policijski su službenici kod 18-godišnjaka i 20-godišnjaka pronašli marihuanu zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Požari tijekom protekla 24 sata


U ponedjeljak 18. ožujka 2022. oko 14 sati u mjestu Bresnica, 33-godišnjak je na otvorenom prostoru zapalio suhu travu i nisko raslinje, a da nije poduzeo sve mjere da se požar ne proširi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara.

Nešto kasnije, oko 15.30 sati u mjestu Duboka, 68-godišnjak je u svom voćnjaku zapalio suhu travu i nisko raslinje te dva drvena stupa vlasništvo „HEP-a“ , a da nije poduzeo sve mjere da se požar ne proširi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara.

Istoga dana, oko 15.30 sati između mjesta Kaptol i Golo Brdo, na neutvrđeni način došlo je do požara na livadi kojom prilikom su izgorjeli suha trava i nisko raslinje.

Nešto kasnije, oko 16.20 sati i 17 sati u mjestu Bešinci, na neutvrđeni način došlo je do dva požara na otvorenom prostoru kojom priliko su izgorjeli suha trava i nisko raslinje.

Istoga dana, oko 17.30 sati između mjesta Nova Lipa i Stara Lipa, na neutvrđeni način došlo je do požara na divljem deponiju odakle se požar proširio u šumu kojom prilikom su izgorjeli suha trava i nisko raslinje te nagorjela šuma.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI