’SVE ZA ŽIVOT’: Udruga za pomoć onkološkim bolesnicima počela s radom u Požegi

FOTO: 034 portal

25.6.2023. | 08:46 | Andrea Luzanac
Pregleda: 3306

Danas je održana osnivačka Skupština Udruge za onkološke bolesnike "Sve za život" Požega. Udruga je nastala zahvaljujući entuzijastu Ivici Mađareviću koji je za svoja djela nesebične pomoći oboljelima od karcinoma dobio Povelju humanosti Grada Požege.Udruga okuplja obitelji oboljelih i preminulih od karcinoma koji su izrazili podršku pokretanju ovakve važne udruge. Skupštini je prisustvovala saborska zastupnica Martina Vlašić Iljkić, predsjednik Udruge ratnih veterana 63 "A" SGN ZNG Požega- Dragan Valenta , Marijana Šijan ,direktorica Centra za demokratski razvoj i inkluziju F.O.R.T.E.S. , Robert Krstanović predsjednik Moto kluba Tsunami.


Udruga je ciljano započela svoje službeno djelovanje na godišnjicu smrti Marijane Mitrović koja je za vrijeme života direktno doprinijela ideji stvaranja organizacije za pomoć onkološkim bolesnicima.
"Našoj Marijani smo od srca zahvalni i znamo da negdje na nebeskoj pučini svim našim preminulim prijateljima poklanja najljepši osmijeh. Boje udruge su crvene kako si željela. " poručio je izabrani predsjednik udruge Ivica Mađarević.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI