NASLOVNAPOLITIKA
Stevo Culej: ʺIstanbulska konvencija i prikrivene namjere, i to pod prijetnjama i pritiscima homo-lobijaʺ

FOTO: Google

VRUĆA TEMA U EUROPI

Stevo Culej: ʺIstanbulska konvencija i prikrivene namjere, i to pod prijetnjama i pritiscima homo-lobijaʺ

17.3.2018. 09:49 | Zoran Grgić IZVOR: sbonline.net PREGLEDA: 2734

Svijet posljednjih tjedana trese groznica zvana Istanbulska konvencija o kojoj zapravo malo tko što točno ona znači. Poznato je da su desničari glavni protivnici homoseksualizma, feminizma i ostalih pokreta, no malo tko zna da su upravo neki od njih prikriveni homoseksualci koji to skrivaju kao zmija noge. Baš je prije nekoliko dana glavni politički protivnik homoseksualizma u SAD-u, kojeg nećemo imenovati, uhvaćen "na djelu" sa svojim dečkom u uredu.

Nastavno na temu Istanbulske konvencije, prenosimo vam intervju s hrvatskim desničarem Stevom Culejom (HDZ) koji bez dlake na jeziku iznosi svoje stavove o ovoj vrućoj temi u Europi. 

Svjetska Zdravstvena Organizacija (WHO) 1993. ukinula je homoseksualnost kao bolest. To je jedina dijagnoza-bolest koja je ikad ukinuta i to pod prijetnjama i pritiscima homo-lobija. Sad bi ta dijagnoza trebala postati norma odgoja i ponašanja?! STEVO CULEJ – STIV.
Z.G.: Gospodine Culej, u javnosti s poprilično različito tumače posljedice eventualnog usvajanja tzv. >> Istambulske konvencije <<. Možete li nam približiti probleme protuprirodnog bluda, tzv. „rodne ravnopravnost“ ali i oduzimanja suvereniteta Hrvaticama i Hrvatima putem te zlokobne podvale.

S.C.: Citirao bih katoličkog teologa  Dr. Adalberta Rebića (2013.): >> Više je stvarno besmisleno upozoravati na to da se i Hrvatsku pokušava uklopiti u globalnu urotu pedera, homoseksualaca, lezbi i drugih osoba devijantnog seksualnog ponašanja koji svoje nazore pokušavaju nametnuti svima.  <<
Kvazi-skrb za žene je samo celofan u koji je umotana protuustavna i protuprirodna nakana uništavanja obitelji i Crkve, ali i države u Hrvata.  A zamislite sad ironije;  većina homoseksualnih osoba je protiv IK.

Z.G.: Gospodine Culej kako to mislite?!

S.C.: Jednostavno. Znate kako su branitelji međusobno umreženi … sve se zna. Mnogo mi se dragovoljaca javilo „sub-rosa“. Nije moguće s nekim biti u istom rovu i ne znati … dečki su znali, oni su znali da mi znamo i svi su skupa šutjeli o tome kao što šutimo svi i danas. Svi koji su sudjelovali u stvaranju RH zauvijek su naši prijatelji.

Ove glupače  i strani špijuni koji mašu sa zastavom duginih boja samo su agresivna manjina među homoseksualcima.  Obvezuje me „sub-rosa“ i naravno „Silenzio stampa“ prema mnogim prijateljima iz rata i njihovim spoznajama, našim  „kriegskamerad-ima“ od kojih su neki i život dali, ali ovo nema veze niti s homoseksualnošću pojedinaca niti sa zaštitom obitelji!!!!

Z.G.: Gospodine Culej,  što se onda zapravo događa?

S.C.:  Prikrivena veleizdaja. Primjerice I.K. u Poglavlju IX uvodi nad-nacionalni nadzor i upravljanje, te eksplicite u članku 66 (sotona -666 sic.) uvodi Skupinu stručnih osoba za djelovanje protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji tzv.“GREVIO” sa 10 do 15 članova, „uzimajući u obzir rodnu i geografsku ravnotežu“, kao i „multidisciplinarno stručno znanje“.

To u prijevodu znači kako će iz male Hrvatske biti netko ili nitko jer EU ima više od 15 članova.
U stavcima 5. Do 7. istog članka prikriveno se navodi kao će članovi biti samo oni ekstremno lijevo orijentirani pojedinci sa Sereš-Soroš diplomom …. posebno zabrinjava formulacija: „ Članovi GREVIO-a, te ostali članovi izaslanstava koji izvršavaju posjete državama, kako je navedeno u IK članku 68., stavcima 9. i 14., uživat će povlastice i imunitete utvrđene u dodatku ove Konvencije…
To znači u praksi kao će neometano špijunirati, unositi/iznositi iz zemlje sve što požele i neće ih se smjeti hapsiti niti zbog čega, primjerice niti zbog  pedofilije …
Justice, Liberté, Égalité, Fraternité  (pravda, sloboda, jednakost, bratstvo  o. Z.G.) očigledno nisu predviđeni za sve u EU. Ironično, ali je neustavno i baš tako!!!

Z.G: Paul Buchanan u svom je kapitalnom dijelu >>Smrti Zapada<<  statistički pokazao kako 1/3 svih pedofilnih hom-zločina počine lezbijke. Dakle u hrvatskoj bi ih trebalo u zatvorima biti najmanje nekoliko stotina. Do sada nije osuđena gotovo niti jedna.

S.C.:  Vidim u Vama pedantnog analitičara.  Krenimo redom. Protuprirodni blud, dakle lezbistvo, je u Jugoslaviji bio kažnjivi čin, te su, KOS i Udba takve osobe pod prijetnjom zatvora vrbovale za suradnju. Veći dio tih suradnica i danas je na vezi starim gazdama. Uostalom što očekivati u zemlji gdje nije provedena lustracija. Neke od tih grješnica su i kćerke neprijateljskih oficira koje i danas aktivno mrze RH.

Isti obrazac djelovanja priprema se i sada kako kroz odredbe IK, kako u aneksima, tako i između redova. Cilj je uništiti obitelj i tako dodatno osnažiti demografsku katastrofu. Posredni cilj je poniziti Crkvu i samu Državu.

Primjerice, nema braka gdje se ne dogodi razlika mišljenja, a Bogu hvala i svađa … obično bi posredovali,  kumovi i obitelj i prijatelji te župa …  Sve bi se u pravilu dovelo u red i život je išao , Bogu hvala dalje … Ako bi neki nesretnik, doista rijetko i podigao ruku došla bi braća i dovela ga u red…
I.K.  člankom 12. najavljuje iskorjenjivanje običaja i  tradicija, a  članak 48. stavkom 1. propisuje  „poduzeti potrebne zakonodavne ili druge mjere kako bi zabranile obvezne alternativne postupke rješavanja sporova, uključujući medijaciju i mirenje“.
Pametnom dosta!

Z.G: Riječju postoji mogućnost zloupotrebe kroz I.K?

S.C.:  I.K. samo to i jeste; teška manipulacija. Uz ovršene, iseljavanje, Agrokor i gospodarsko zaostajanje RH, obiteljsko nasilje je malobrojan i potpuno marginalan problem. Preko 270 milijardi $ ratne štete još nije naplaćeno i nitko ne radi na tome. Granice države su nedefinirane, kao i država. Lustracija je misaona apstrakcija a ne realnost u politici i mi se eto“atomskom bombom pravosuđa“ otvaramo IK umjesto stvarnim problemima … Zakonska rješenja za ovrhe još ne postoje a banke pljačkaju ljude … zašto tu nema istambulske ili bilo kakve konvencije?!

Pogledajte samo IK Poglavlje VI. – Istraga, kazneni progon, postupovno pravo i zaštitne mjere. Sve ustavne i demokratske zemlje razdvajaju policijske ovlasti istraživanja i privođenja od ovlasti presuđivanja… samo fašisti i komunisti imaju policiju koja hapsi i odmah sudi te oduzima imovinu.
Prema ovoj konvenciji policija će hapsiti i izbacivati Hrvate iz vlastitog doma bez suđenja, a ako ne postupi tako (lažna) prijaviteljica može tražiti odštetu od RH. Niti jedan dio policijske obuke ne sprema ih za susret s psihopatskim laganjem, shizofrenijom ili koristoljubljem femino-fašistica …

Z.G: Dosada su samo kurve i starlete ulazile u brak s figom u džepu te bi potom s novorođenim djetetom ucjenjivale muža i rastavom pljačkale pola imovine…

S.C.: Zamislite sada situaciju u kojoj svaka feminofašistica, svaka šizofrena luđakuša, svaka kriminalom zadojena osoba uđe u brak s primjerice braniteljem ili čak i vašim sinom i potom ga putem ove Konvencije izbaci na ulicu iz njegove djedovine te on mora plaćati troškove njoj i djetetu,
Potom grješnica jednostavno k sebi dovede još barem jednu protu-prirodnu bludnicu, a on mora plaćati sve troškove dok mu lezbo-komunistice uništavaju dijete…

Z.G: Sotonski grozno! Ali koja je tu pozicija Države i tih lezbo-komunističkih i femino-fašističkih udruga?

S.C.: Babe-žabe, Sereš-soroš  … i ostale udruge dobile su samo ove godine 700 milijuna kuna. Dakle novac s koji smo mogli spasiti 1/3 ovršenih dobile su femino-fašistice lezbo-komunistice i ostali mrzitelji svega HRVATSKOG.

Još jedan apsurd. Na uništavanju obitelji najbolje zarađuju odvjetnici, javni bilježnici i putem PDV Država. Potom se kroz proračun novac vrača tzv. „udrugama“ tj. ekstremno lijevim i lijevim lezbo-komunistima. Dakle motivira ih se na novo razaranje obitelji!!! Sve u krug, na štetu Hrvata.

Z.G: RH dakle zarađuje na svim procesima protiv pater-familiasa, branitelja, na ovrhama i na budućim progonima …

S.C.: Svaki na ulicu izbačeni muškarac mora kupiti sebi barem šupu jer inače ne može viđati djecu dok će grješnica biti u njegovoj imovini, o njegovom trošku,  dakle zarađivati će i lihvariti banke i država preko poreza na nekretnine …

Z.G.: Ta IK  je dakle u svojoj prikrivenoj  biti socijalni inženjering s ciljem uništavanja vjere, nacije i obitelji te otimanja imovine…

S.C.: Nažalost točno! Muški dio kriminalno-terorističke migracije već je stigao, a sad se otvara pravna rupetina i za ženski dio nepoćudnih i neprilagođenih ljudi izvan Europe kako bi se dovršio proces uništavanja malih naroda.

Kroz članak 4. IK i dalje navedene mjere imamo jednu opasnu rupetinu … zamislite da vaš sin u mladosti i naivnosti bude u vezi s strankinjom koja mu sakrije svoju narav i namjere. Nakon prve zajedno provedene noći (u EU ili bilo gdje u Svijetu) prvo lažno izjavi kako su u vezi, te kako je zlostavljana. Odmah ulazi u azilni postupak i dobiva supsidijarnu zaštitu u konačnici i državljanstvo. Vašeg sina izbacuje policija na ulicu (IK članak 52. Hitni nalozi – bez suda) te mu blokira imovinu. Bludnica potom otima vašu djedovinu i o trošku vašeg sina dovodi koga hoće … grozno!!!
Ukoliko u pravnom postupku o svom trošku Vaš sin pokuša dokazati suprotno i pribavi dokaz o recimo njezinom lezbejstvu i pedofiliji to se temeljem članka  54. – Istrage i dokazi praktično ne može predočiti kao dokaz …
IK je u Članak 55. – Postupci ex parte i ex officio potpuno neusklađena s zakonima RH i Ustavom … držim kako je to boljševička samovolja!

Z.G : Jel može gore od toga?

S.C. : Usput, ova konvencija djeluje retroaktivno.
Retroaktivnost nije ustavna. SVI koji s ušli u brak u sve tri abrahamovske vjere ušli su u dobroj vjeri.
Naši zakoni priznaju građanske učinke vjerskog braka i te se prekondicije ne mogu sada mijenjati s nekim pamfletom pedofilnih femino-fašistica i lezbo-komunistica …

Z.G. : Gospodine Culej hvala Vam na ovom razgovoru.

S.C. : Hvala Vama, i za kraj, 
KOLEGICE I KOLEGE PAMET U GLAVU, NEMOJTE BITI NA KRIVOJ STRANI POVJESTI KADA SE BUDE GLASALO…
BUDIMO ODGOVORNI PREMA NACIJI KOJA NAS JE BIRALA, jer građani RH ovo ne žele!!!

Intervju vodio Zoran Grgić – 15.03.2018.
Tagovi: istanbulska konvencija, politika, culej, desničari, intervju

48 SATI NA 034PORTALU

.

Razlika između Antonije Jozić i Darka Puljašića, osim u spolu, jest i u broju dobivenih EU projekata

.

U jednom objektu u Požegi izbio požar, na terenu vatrogasci i policija

.

NEUOBIČAJEN PRIZOR: ʺOva kuća više nije na prodaju!ʺ

.

Za požeško-slavonske nogometaše ljeto je gotovo i počinje nova sezona

.

Danas toplije i bez oborina

Ponudu kredita vrlo brzo i hitno

Ponudu kredita vrlo brzo i hitno

Ponudu kredita vrlo brzo i hitno

► REGISTRIRAJ SE DA OBJAVIŠ OGLAS

.

Preminuo je Ivan Smojver - sahrana je danas na groblju Krista Kralja u 14 sati

.

NK Slavonija uvjerljivo bolja od Hajduk-Pakraca u posljednjoj pripremnoj utakmici

.

Komemoracija za 1.368 žrtava, žena, djece i staraca koji su tragično završili u pet bunara u Sloboštini

.

Udomila prebijenu i polumrtvu kujicu koja je danas vrhunski obučen pas koji spašava živote

.

Otkriven tajanstveni tunel ispod Slavonskog Broda

.

Predvečerje Velike Gospe u Kloštru kod Slavonskog Kobaša

.

U dva dana ukupno četiri prometne nesreće i troje lakše ozlijeđenih

.

U Jakšiću pokušaj ubojstva, u Požegi provala u mesnicu, u Pleternici udar groma u kuću...

.

Danas će bez struje biti...

.

Za vikend nam se vraćaju ljetne vrućine te će se zdržati neko vrijeme

FOTONALAZ

Požeški ʺzdraviʺ vozači masovno ne poštuju invalidska parking mjesta