SAMO U POŽEGI: Stampedo krava rano jutros protutnjao Požegom

26.10.2022. | 21:25

Redakcija 034 portala

Pregleda: 11421

FOTO: Čitatelj 034 portal

26.10.2022. | 21:25 | Redakcija 034 portala
Pregleda: 11421

Specifičan smo grad po mnogočemu. Najčešće završavamo u rubrikama crne kronike, a nažalost ni današnja priča ne odudara puno od već ustaljenih tema jer koliko god bila smiješna na prvu, ona je itekako mogla završiti tragično. Naš čitatelj, Antonio Bilanović,nešto iza ponoći, u 00:40 sati,  snimio je stado krava kako u punom trku trči širom ceste.Dvadesetak krava trčalo je iz Ulice Ante Starčevića i susrelo se s osobnim autombilom točno na križanju Zrinske ,Ulice Ante Starčevića i Milke Trnine. Na svu sreću, vozač osobnog automobila je ostao priboran te je na vrijeme uočio krave koje su sudeći po snimci preplašene trčale ne mareći ni zašto.


Stado kravo svoju trku nastavilo je niz Zrinsku ulicu, gdje su se dobrano "razbacale" i svaka je trčala u svojoj traci, a zatim cik-cak . U jednom trenutku vozač je morao voziti u suprotnom traku jer su krave ometale vožnje i izravno dovele u opasnost ljude koji su se nalazili u osobnom automobilu. Kravlji stampedo nastavio se sve do KTC-a gdje se nekolicina zaustavila na parkiralištu. Tamo ih je dočekala policija, koju je pozvao Antonio Bilanović, autor objavljenog videa. Ostatak stada odvojio se i nastavio svoj sumanuti maraton po požeškim ulicama.
Već smo pisali o srnama koje su trčale po gradu, o kravama koje su nedavno na Vojnoj cesti zaustavile vlaka, a sada pišemo o tim istim kravama koje sumanuto trče požeškim ulicama. Zrinska ulica poznata je po brzoj vožnji i učestalim prometnim nesrećama. Ljudi jako rijetko usporavaju kad prilaze križanjima. Zamislite što bi se dogodilo da je došlo do prometne nesreće?

Ovo je jako, jako opasna situacija. Nadamo se da će nadležni učiniti sve da se ovakve situacije više ne događaju.

VIŠE NA TEMU:
STAMPEDO
KRAVE
TRČANJE
ULICE

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI