Oglasili se iz Ministarstva oko požara u požeškoj kaznionici

FOTO: MPU

14.1.2024. | 16:32 | S.I./MPU
Pregleda: 10565

Nakon što smo jučer izvijestili javnost o požaru koji se dogodio u petak, nekoliko sati nakon svečanog otvorenja novouređenih prostorija požeške kaznionice, danas smo zaprimili ekspresan odgovor iz Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske, a koji prenosimo u cijelosti:

"Poštovani,

U petak, 12. siječnja u večernjim satima uočen je požar u praonici rublja. U požaru nitko nije ozlijeđen niti je nastala veća materijalna šteta, izuzev sušilice koja je izgorjela.


Praonica rublja nalazi se u glavnoj zgradi te nije obnovljena u okviru posljednjih infrastrukturnih radova u Kaznionici u Požegi odnosno obnove prostorija ženskog odjela.


U Kaznionicu u Požegi pravovremeno je pozvana nadležna vatrogasna služba te je policijska postaja napravila očevid.

S poštovanjem,
Ministarstvo pravosuđa i uprave”

Na kraju, možemo zaključiti kako na svu sreću, osim manje materijalne štete, nije bilo ozlijeđenih. Također, nadamo se kako će u nekim budućim projektima obnove Kaznionice u Požegi biti obuhvaćeni oni dijelovi i oprema koji nisu vidljivi široj javnosti.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI