Mitar Obradović: Gradonačelniče, Požežani žele da se u Požegi javno obilježi podrška ukrajinskom narodu

Mitar Obradović: Gradonačelniče, Požežani žele da se u Požegi javno obilježi podršku ukrajinskom narodu
(FOTO: SDP Požega)

28.2.2022. | 12:45 | M.O.
Pregleda: 4863

Gradonačelniče, Požežani žele da se u Požegi javno obilježi podršku ukrajinskom narodu

Svi veći gradovi u demokratskim zemljama, a naročito veći gradovi, simboličkim gestama iskazuju podršku Ukrajini i ukrajinskom narodu na njihovoj herojskoj borbi i njihovoj žrtvi. U nekim gradovima se u bojama ukrajinske zastave osvjetljuju dominantni objekti, u nekim se postavljaju panoi sa ukrajinskim zastavama, a u nekim gradovima se na zgradi gradskog vijeća ističe ukrajinska zastava.

Tako je i u „velikim“ gradovima naše županije: Pleternici i Pakracu. Požega, po svojoj staroj navici, kako bi rekao naš Gradonačelnik, vozi u sporijoj brzini od tih gradova te u Požegi nema nikakvih obilježja takve potpore, kao da građani grada Požege ne doživljavaju tragediju i herojstvo ukrajinskog naroda. Za razliku od našeg Gradonačelnika, Požežani su putem svojih društvenih mreža izrazili svoju nepodijeljenu podršku ukrajinskom narodu i njihovoj herojskoj borbi, te molim Gradonačelnika prof. dr.sc. Željka Glavića, da potporu građana Požege pravednoj borbi ukrajinskog naroda pretoči u vidljivu poruku svih građana, na način kako to čine svi civilizirani gradovi u demokratskom svijetu.


 

Mitar Obradović, Predsjednik ŽO SDP-a Požeško-slavonske županije i potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Požege


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI