Kako su horoskopski znakovi i nakit povezani?

Horoskopski znakovi i nakit
(FOTO: briliantearth.com)

27.5.2022. | 10:37 | Sponzorirani članak
Pregleda: 1556

Nije tajna da postoji teorija da nakit s određenim dragim kamenjem utječe na znakove zodijaka. Naravno, sve to pod pretpostavkom da vjerujete u tu teoriju.

No, bez obzira na to je li vam ova teorija zanimljiva ili ne, nema sumnje da postoje žene koje vole nositi nakit s određenim dragim kamenjem, iako toga možda nisu svjesne ili ne znaju koje je skriveno značenje tog dragog kamenja.

Da ne bude zabune, treba imati na umu da je najvažnije da nakit koji žena nosi pristaje njezinoj osobnosti, a naravno i da joj se sviđa. Čak i ako ne sadrži određeni dragi kamen, jednostavno zato što se zna da drago kamenje nije baš jeftino, najvažnije je da žena takav nakit zna nositi na najbolji mogući način.


Kako nakit utječe na ženu?


Mora se priznati da u uljepšavanju uživa većina pripadnica ljepšeg spola. Naravno, ima i onih, iako rijetki, koji ne podnose nakit i šminkanje, ali to je jednostavno u prirodi žena. Čak i one žene koje nisu ljubiteljice šminke, najčešće nose barem diskretan nakit, u obliku naušnica, primjerice.

Što se tiče povezanosti astrologije i dragog kamenja, treba znati na primjer da jantar i biseri pristaju ženama u horoskopskom znaku Blizanaca. Kada su u pitanju žene rođene u znaku Ovna, uz pomoć dijamanata sigurno će imati puno bolji pogled na svijet, a može im pomoći i nakit koji sadrži rubine. Rubin je također dragi kamen koji pristaje ženama rođenim u znaku Raka, iako je dobro nositi nakit i s mjesečevim kamenom.

Smaragd bi trebao biti koristan damama rođenim u horoskopskom znaku Bika, dok je za Djevice rezerviran nakit koji sadrži tigrovo oko ili safir, a za žene Lavove gorski kristal.

Nakit od crvenog koralja, ali i onaj koji može imati dodatak topaza, bit će koristan damama rođenim u horoskopskom znaku Škorpiona, a damama rođenim u horoskopskom znaku Vage pomoći će da uklone negativnu energiju žad i opal.

Kada je riječ o Vodenjacima, najbolji nakit za njih je onaj koji sadrži kristale ametista, za koji se vjeruje da je dragi kamen nastao od suza boga Dionisa u staroj Grčkoj. Naime, kako stoji u mitu, bog vina u staroj Grčkoj želio je počiniti blud sa ženom i uživati ​​u vinu, ali ona to nije dopustila. Tako je Dioniz počeo plakati, a njegove suze poprimile su ljubičastu boju, od čega su se formirali kristali dragog kamenja ametista.Smatra se da nakit koji sadrži ametist, a ako ga nose dame čiji je horoskopski znak Vodenjak, može im koristiti u brojnim životnim situacijama da im ohladi glave, budući da je poznato da je Vodenjak izuzetno impulzivan.

Damama rođenim u znaku Strijelca bit će od koristi dragi kamen poznat kao lapis lazuli, kao i tirkiz, dok je nakit s dragim oniksom najbolja opcija za pripadnice ljepšeg spola rođene u znaku Jarca. I za kraj, dragi kamen akvamarin, odnosno nakit koji ga sadrži, zasigurno će koristiti damama rođenim u znaku Riba. Vjeruje se da dame koje su rođene u ovom znaku vrlo često gube tlo pod nogama, pa im u tome može pomoći ovaj dragi kamen.


VIŠE NA TEMU:
HOROSKOP
ZNAKOVI
ŽENA
NAKIT

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI