Još jedno Glavićevo obećanje: ’U iduće dvije godine planiramo odrediti lokaciju atletskom stadionu’

FOTO: 034 portal/ PŠS

30.4.2023. | 13:39 | Ante Mandarić
Pregleda: 3340

"Kost u grlu nam je svakako pitanje Atletskog stadiona. Planiramo odrediti lokaciju i idejno rješenje u iduće dvije godine kako bi došli do te faze da se i u to krene i ne može više zaustaviti", izjavio je požeški gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić na nedavnoj izbornoj skupštini Požeškog športskog saveza, a prenijeli su na stranicama tog Saveza.

Ako dobro znamo isčitati Glavićevu izjavu, požeški atletičari čekat će još dvije godine da se danas 69-ogodišnji gradonačelnik odluči u kojem će dijelu grada Požega ići u izgradnju atletskog stadiona, ako će uopće ići.

Nedavno je Atletski klub Požega dobio novog predsjednika, gradskog vijećnika dr.sc. Dinka Zimu, ujedno i predsjednika Gradske organizacije SDP-a Požega, ali od njega ni slova ni glasa. Vjerojatno je čak i srdačno zapljeskao Glaviću na sjednici Sportskog saveza, budući da je i on njegov član.


Izgleda da se dva SDP-ovca, spomenuti Zima i županijski mu predsjednik Mitar Obradović, ujedno i potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Požege, natječu tko će se više dodvoriti Glaviću i njegovom mentoru s kraja Županijske ulice koji ih ismijavaju gdje stignu.

Pored takve oporbe u Požegi, Glavić će i za dvije godine u svom osmom desetljeću moći hladno osvojiti još jedan mandat, najviše na radost svog mentora.


Komentari (1)
remwheek
2.5.2023.
Otvorena potraga za seksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------ shrinke.mekisa
* Komentari su mišljenja korisnika i ne odražavaju stav nakladnika ili uredništva 034portala. 034portal ne može biti odgovoran za stavove iznesene u komentarima korisnika. Svaki korisnik odgovara za svoj komentar ponaosob. Zabranjeno je vrijeđanje, klevetanje, širenje mržnje i svako drugo kršenje Zakona RH. Ako smatrate da su u komentarima povrijeđena Vaša prava, javite nam na adresu [email protected].

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI