Još jedno Glavićevo obećanje: ’U iduće dvije godine planiramo odrediti lokaciju atletskom stadionu’

FOTO: 034 portal/ PŠS

30.4.2023. | 13:39 | Ante Mandarić
Pregleda: 3880

"Kost u grlu nam je svakako pitanje Atletskog stadiona. Planiramo odrediti lokaciju i idejno rješenje u iduće dvije godine kako bi došli do te faze da se i u to krene i ne može više zaustaviti", izjavio je požeški gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić na nedavnoj izbornoj skupštini Požeškog športskog saveza, a prenijeli su na stranicama tog Saveza.

Ako dobro znamo isčitati Glavićevu izjavu, požeški atletičari čekat će još dvije godine da se danas 69-ogodišnji gradonačelnik odluči u kojem će dijelu grada Požega ići u izgradnju atletskog stadiona, ako će uopće ići.

Nedavno je Atletski klub Požega dobio novog predsjednika, gradskog vijećnika dr.sc. Dinka Zimu, ujedno i predsjednika Gradske organizacije SDP-a Požega, ali od njega ni slova ni glasa. Vjerojatno je čak i srdačno zapljeskao Glaviću na sjednici Sportskog saveza, budući da je i on njegov član.


Izgleda da se dva SDP-ovca, spomenuti Zima i županijski mu predsjednik Mitar Obradović, ujedno i potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Požege, natječu tko će se više dodvoriti Glaviću i njegovom mentoru s kraja Županijske ulice koji ih ismijavaju gdje stignu.


Pored takve oporbe u Požegi, Glavić će i za dvije godine u svom osmom desetljeću moći hladno osvojiti još jedan mandat, najviše na radost svog mentora.


Komentari (1)
remwheek
2.5.2023.
Otvorena potraga za seksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------ shrinke.mekisa
* Komentari su mišljenja korisnika i ne odražavaju stav nakladnika ili uredništva 034portala. 034portal ne može biti odgovoran za stavove iznesene u komentarima korisnika. Svaki korisnik odgovara za svoj komentar ponaosob. Zabranjeno je vrijeđanje, klevetanje, širenje mržnje i svako drugo kršenje Zakona RH. Ako smatrate da su u komentarima povrijeđena Vaša prava, javite nam na adresu [email protected].

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI