Humanitarnom akcijom „Čaj za malog zmaja“ prikupljeno poklona u vrijednosti 70 tisuća kuna

Humanitarnom akcijom „Čaj za malog zmaja“ prikupljenio poklona u vrijednosti 70 tića kuna
(FOTO: M.M.)

18.12.2018. | 14:27 | Mladen Mirković
Pregleda: 4037

"Približava se kraj ovogodišnjoj javnozdravstvenoj humanitarnoj akciji „Čaj za malog zmaja“. Želimo zahvaliti svima koji su se uključili u ovu akciju na bilo koji način, a naročito našim sugrađanima koji su donosili svoje poklone, kao i tvrtkama, OPG-ovima i ustanovama, školama i vrtićima za sudjelovanjem, sve kako bi djeci olakšali ovaj period zime. Naših najmlađih korisnika kojima želimo pomoći i olakšati zdravstvene poteškoće je ove godine 121 dijete, i to 21 dijete predškolske dobi i 50 djece nižih razreda osnovne škole, te njihovih starijih braće i sestara, u ukupno 40 obitelji. Skupili smo ukupno poklona od svih vas u vrijednosti oko 70.000 kn." rekao je ravnatelj Centra za socijalnu skrb Požega Vjekoslav PotočanacI ove godine su akciji pomagali Dom zdravlja, Zavod za javno zdravstvo PSŽ, Zavod za hitnu medicinu PSŽ, Osnovna škola Antuna Kanižlića Požega i Gradska knjižnica i čitaonica Požega. Dom zdravlja i Zavod za hitnu medicinu su uključili svoje dobavljače, a koji su se uključili u akciju svojim velikodušnim donacijama.


Zahvaljujemo učenicima i nastavnicima škola - Obrtnička škola Požega, Poljoprivredno-prehrambena škola Požega, OŠ J. Kempfa Požega, Učenici 3. razreda osnovne katoličke škole, OŠ D. Cesarića, Vijeće učenika o.š. Trenkovo, o.š. Brestovac, O.Š. A. Kanižlića i djeci iz vrtića L. Mandić skupina Suncokreti Požega.
Tvrtke kojima želimo zahvaliti za donacije su: Hidraulika promet iz Zagreba, Prvča d.o.o. iz Požege, OPG Juriušić iz Popovače, Slavonijapapir iz Požege, Medical Intertrade iz Zagreba, Ljekarna Furić iz Brestovca, Ljekarna Perak iz Kutjeva, Ljekarna Topol iz Požege, Ljekarna Sokač-Osmak Našice, Ljekarna Đurđenovac, OPG Meštrović iz Novoselaca, UDO Reklame iz Požege, Udruga Zlatna Dolina iz Požege, Auto Klub Požega, Udruga požežena i prijatelja grada Požege iz Zagreba, Ordinacija opće medicine dr. Rajka Šimunović, HPD Sokolovac Požega, Konzum Požega, Udruga Veličanka Velika, Dom Baketarić Resnik, Dom za odrasle osobe Ljeskovica, Jelušić d.o.o. Kaptol, Excido d.o.o, Alles Požega, Kemijska čistionica Safari Požega.

Zahvaljujemo ustanovama koje su se angažirale i njihovim zaposlenicima – HZMO, HZZ, Policijska uprava požeško-slavonska, Interventna policija Kutjevo, Školska medicina Požega, PS županija, Općine Velika, Brestovac i građanima grada Kutjeva.Volonteri osnovne škole Antuna Kanižlića uz voditelje Josipu Valentić i Klaudiju Gašpar su aktivno sudjelovali u promoviranju akcije, dijelili letke i čaj na štandu u gradu, te im se zahvaljujemo. Najviše hvala SVIMA koji su donosili svoje poklončiće jer i najmanji doprinos je bitan. Hvala medijima koji su sve to popratili. Zahvaljujemo i HRT-u radi poziva na gostovanje u emisiji Dobro jutro Hrvatska.

U suradnji s prof. Marijom Blažičević iz Veleučilišta u Požegi i Udrugom Zdrav život koji vodi Jelena Fuček, organizirali smo akciju potpore Hodanje u susret Božiću te zahvaljujemo Gradu Požegi i ZAMP-u za pokroviteljstvo, te Turističkoj zajednici Grada Požege za suradnju. U suradnji s Gradom Požega prikupili smo većem broju djece čizmice za zimu. Prilikom podjele poklona, dr. Jasmina Kovačević iz Zavoda za javno zdravstvo i Sanja Samardžija, psihologinja iz Obiteljskog centra Požega, će održati kratka predavanja za roditelje djece koje će se održati u Požegi i Kutjevu.VIŠE NA TEMU:
ČAJ ZA MALOG ZMAJA
AKCIJA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI