HPD Gojzerica Požega: Izlet na Požešku goru s društvom Naša djeca

FOTO: HPD Gojzerica Požega

8.10.2023. | 12:42 | HPD Gojzerica Požega
Pregleda: 1686

Na poziv Društva Naša djeca grada Požege za sudjelovanje u dječjem tjednu, HPD Gojzerica se rado odazvala i kako se najbolje uključiti nego organizirati izlet na ovakav divan i sunčan dan!

Okupili su se na Trgu sv. Terezije Avilske, brzinski odradili slikanje i uputili se put Požeške gore. Tijekom izleta bilo je puno smijeha, pozitivne energije, divljenja ljepoti Požeške gore i pogledu na naš divan grad! Fotke i selfiji su padali na gotovo svakom koraku, a kako i ne bi kada je sve puno divljenja.
Kod Grginog dola otisnuli su se na Požešku goru, prošli su pored crkve sv. Vida i odradili tamo pauzu za sendvič, koju čokoladicu i sokić te nastavili svoj put prema polju lavande koje je svojim mirisom oduševilo. Kratku pauzu su odradili i u polju lavande uživajući u ugodnim mirisima koje je lavanda pružila, a potom su se zaputili na početnu točku i tamo se rastali.
HPD Gojzerica se zahvaljuje svima koji su se odazvali ovom divnom izletu, pogotovo hvala vodičima Martini, Aniti i Ani, Domagoju, Zrinki i Andrei. Tu je bila i pratnja iz HGSS stanice Požega, Željko i Marijana, dvojac koji je hendlao sve kao pravi profesionalci, što i jesu!Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI