HPD Gojzerica Krnjski stjenjaci

28.3.2023. | 10:45 | Redakcija 034 portala
IZVOR: HPD Gojzerica
Pregleda: 2371

Čitatelji ocijenili:

5

Ove sunčane proljetne nedjelje planinari HPD Gojzerice su se uputili na Krndijske stjenjake, pod stručnim vođenjem planinarskog vodiča Martine Keller. Izlet je organiziralo HPD Orahovica a odaziv je bio odličan, čak 12 planinarskih društava. Pomicanje sata i skraćeni san nije omeo ljubitelje planina da krenu na ovaj ranojutarnji i kondicijski izazovan izlet. Vodiči HPD Orahovica pripremili su zanimljivu stazu punu strmih uspona, izazovnih spustova i prekrasnih vidikovaca s kojih su pogledi sezali sve do Mađarske.

Uz malo truda, vještine, pokoje klizanje i predah za razmišljanje za što se uhvatiti i gdje stati, svi sudionici uspješno su svladali stazu. Prvi stjenjak na putu bio je Djedov nos. Potom je uslijedilo Lukovačko brdo, prekrasno penjalište Sokoline te kružno preko Topličkog brda nazad do polazišta.

Izlet je završio u ugodnom druženju na livadi ispred manastira Svetog Nikole, a HPD Orahovica je opet oduševilo odličnom organizacijom ića i pića. Rastanak na Krndiji nikad nije rastanak već priprema za neki novi planinarski susret.


Do iduće zgode i nezgode!Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI