FOTOGALERIJA: ’Ninina čarobna shhhuma’ u Velikoj jedno je od najdivnijih mjesta u Slavoniji

7.12.2023. | 16:23 | Sponzorirani članak/foto: Luka Šporčić
Pregleda: 10163

Ovogodišnja Ninina čarobna Shhhuma tradicionalno je otvorena na sam dan sv. Nikole, 6.prosinca., puštanjem svijetlećih lampiona dobrih želja, a trajat će sve do 6.siječnja 2024.g. Uz prigodan program kojega su otvorile Veličke mažoretkinje vrhunac otvorenja bio je koncert Danijele Martinović koji je samo jedan u nizu koncerata slijedećih 30 dana u Nininoj čarobnoj Shhhumi. Tako će, između ostalih koncerte održati i Halid Bešlić, Miroslav Škoro, klapa Cambi, Saša Matić, Lexington band, Milica Pavlović, a za tradicionalni doček Nove godine u podne u Aquaparku Shhhuma posjetitelje će zabavljati Giuliano.

Prekrasno okruženje Aquaparka Shhhuma u Velikoj, u samom srcu Parka prirode Papuk u ovo adventsko vrijeme ukrašava preko 200.000 lampica raspoređenih na cijelom kompleksu, raspoređenih u zabavnom i gastro dijelu te u dječjoj zoni. Tijekom cijelog adventa radit će i klizalište te dodatni sadržaji za djecu kao što su vrtuljak te blagdanski vlakić. Ove godine nedjelje su posvećene obiteljima gdje će sadržaji biti maksimalno prilagođeni za obitelji

A za one željne dobrog provoda i gastro ponude tu su i dvadesetak ugostiteljskih kućica koje nude pregršt dobre i autohtone hrane i pića, tradicionalnih blagdanskih jela i slastica, a sve upotpunjeno živom glazbom i koncertima na glavnoj pozornici.


“Treći Advent u Velikoj u Nininoj Čarobnoj Shhhumi otvara svoja vrata za sve posjetitelje. Mjesec dana uživanja u ovom prekrasnom ambijentu sa oko 20 ugostiteljskih kućica i sa sadržajem za djecu svake nedjelje. Nedjeljom ćemo imati i obiteljski dan. Očekuje nas veliki broj koncerata, velikih zvijezda s naše estrade i s cijele regije. Očekujemo veliku posjećenost i nadamo se dobrom vremenu, jer bez toga će biti teško. Veselimo se Božiću. Želimo svima sve najbolje za Božić i Novu godinu i nadamo se da će svi ponijeti lijepe dojmove iz Ninine Čarobne Shhhume” – rekao je direktor Turističke zajednice Zlatni Papuk Tomislav Galić.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI