Circus Maximus ide dalje: Vuk sit, ovce na broju

Circus Maximus: Vuk sit, ovce na broju
(FOTO: Grad Požega)

13.4.2023. | 10:06 | Ante Mandarić
Pregleda: 3755

Čitatelji ocijenili:

5

Jučer je održana 19. sjednica Gradskog vijeća Grada Požege, a na kojoj je najinteresantnija točka dnevnog reda, kupnja nekretnine za čak 402 tisuće eura, a koja se planira rušiti, usvojena većinom glasova vijećnika.

O nekretninskim fetišima gradonačelnika Požege Željka Glavića imali smo prilike upoznati javnost, a koji na neki čudan način prolaze ispod radara i dubljeg interesa požeške javnosti.

Nakon što se ta tema užarila, medijima je neposredno prije jučerašnje sjednice poslano priopćenje iz oporbenog SDP-a, a u kojem se tvrdi kako je gradonačelnik Glavić prilikom stavljanja na prodaju jedne od nekretnina, “obmanuo vijećnike”, s obzirom na to da je rekao kako se ne radi o zemljištu u kojem je njegova šogorica suvlasnik, već o nekom drugom susjednom.


Informacije su to koje su se mogle provjeriti “u dva klika”, a što očito iz SDP-a nije nitko bio u stanju učiniti, pa kasnije priopćenje više podsjeća na pranje pred javnosti, nego li brigom o stvarnom interesu. Sve nas to podsjeća na još jednu loše režiranu predstavu Glavića i Obradovića, a koji su očigledno u braku iz interesa. Dovoljno je podsjetiti samo na slučaj kako nakon “izvanredne presice” u kojoj Obradović optužuje Glavića za prijetnje, naprasno odustaje od kaznene prijave, zbog čega, do danas nije poznato.

Circus Maximus ide dalje, a jučerašnja sjednica mogla bi se rezimirati:”Vuk sit, ovce na broju.”


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI