Bogata ponuda delicija na tradicionalnom Vinkovu u Velikoj koje će se održati u ponedjeljak 22.1. u Shhhumi

Vinkovo u Velikoj 2024.
(FOTO: Ustupljene fotografije)

19.1.2024. | 10:52 | Sponzorirani članak
Pregleda: 3837

Općina Velika i Turistička zajednica Zlatni Papuk organiziraju Vinkovo u Velikoj tradicija je to duga preko 30 godina koja se uvijek održava na sam dan Vinkova, zaštitnika vinara, vinogradara i podrumara. Uz veliku vincelovsku vatru tradicionalno se okupljaju mještani općine Velika i okolice te posjetitelji iz drugih krajeva, dragi prijatelji i gosti iz cijele Hrvatske.Ovogodišnje Vinkovo održat će se u Aquaparku Shhhuma u Velikoj na kojem će sudjelovati 12 vinara sa područja Općine Velika čija ćete vina moći kušati kupnjom čaše Vinkovo u Velikoj 2024. po cijeni od 4 eura, a za hranu će se pobrinuti petnaestak udruga sa područja Općine Velika, tako ćete moći kušati čobanac, fiš paprikaš, kobasice, hot-dogove, grah, sarmu,hamburgere, lepinje, palačinke na štandovima udruga, a gosti iz Raše pripremat će morske specijalitete, a bon za prehranu ćete moći kupiti za 2 eura.

Nakon svete mise u crkvi sv. Augustina u 17h bit će blagoslov vinara, vinogradara i podrumara ispred pozornice u Aquaparku Shhhuma u 18h, a nakon blagoslova zabavni program sa Tamburaškim sastavom Zlatna dolina.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI