2020. godina nam oduzima i radost Adventa. Izgleda da Požega ove godine neće imati klizalište

Klizalište
(FOTO: TZ Požega)

22.11.2020. | 10:18 | M.B.
Pregleda: 4155

2017. godine Požega je nakon pet godina stanke ponovno dobila klizalište, pa su tako Požežani pune tri godine tijekom prosinca uživali u klizanju na Sportsko rekreacijskom centru. Kako nam je ova 2020. godina uz pandemiju donijela i brojne mjere, zabrane, ograničavanja i što sve ne, za očekivati je da neće biti niti klizanja.

Iako informacija još nije službeno potvrđena, iz naših smo izvora doznali kako zbog nepovoljne epidemiološke situacije i ograničenja broja osoba prilikom javnih okupljanja, nije moguće realizirati klizalište. S obzirom na to da je i glavni grad Zagreb objavio da će ovu godinu pauzirati s klizanjem u sklopu Adventa, za očekivati je da će većina manjih gradova pratiti isti primjer.

Mnogima omiljena zimska aktivnost morat će pričekati neka bolja i sigurnija vremena jer u ovakvim uvjetima nije moguće realizirati ovakav projekt koji zahtijeva vrijeme, novac i ljude.


Što se tiče Adventa u Požegi, zasad također nema nikakvih službenih informacija o održavanju istog, no poslali smo upit Gradu te ćemo vas po primitku odgovora obavijestiti hoće li i kako grad obilježiti nekima najradosnije doba godine.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI