’Čiča Mata’ domaćin izložbe slika i crteža pod nazivom ’Konji’

Izložba slika u restoranu Čiča Mata
(FOTO: Ustupljene fotografije)

25.4.2023. | 11:51 | 034 Portal
Pregleda: 4197

U restoranu Čiča Mata u Velikoj otvorena je izložba slika i crteža pod nazivom "Konji". Autor izložbe je Robert Radman.Robert je magistar likovne kulture te je diplomirao kiparstvo na Akademiji umjetnosti u Osijeku. Trenutno radi kao nastavnik likovne kulture u Velikoj i Trenkovo. Sudionik je brojnih skupnih izložbi u Hrvatskoj i Sloveniji, dosad je imao 9 samostalnih izložbi.

Za samu izložbu autor je obrazložio kako je htio spojiti ambijent sa djelima tj. slikama koje su slikane uljem na platnu. Konji kao motiv pobuđuje slavonsku tradiciju i strast, konji koji su zarobljeni i vezani za platno te traže izlaz iz samog formata. Uz konje vidljiva je vinova loza koja se veže za Slavoniju i simbolizira ogradu za koju su konji vezani.Ovim putem Robert se zahvaljuje ugostiteljstvu Grbavac na suradnji. Svi koji su voljni i željni romantičnog izlaska, dođite u restoran Čiča Matu i uživajte u pravim slavonskim delicijama. Izložba je dostupna do kraja ljetne sezone.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI