’Čiča Mata’ domaćin izložbe slika i crteža pod nazivom ’Konji’

Izložba slika u restoranu Čiča Mata
(FOTO: Ustupljene fotografije)

25.4.2023. | 11:51 | 034 Portal
Pregleda: 2781

U restoranu Čiča Mata u Velikoj otvorena je izložba slika i crteža pod nazivom "Konji". Autor izložbe je Robert Radman.Robert je magistar likovne kulture te je diplomirao kiparstvo na Akademiji umjetnosti u Osijeku. Trenutno radi kao nastavnik likovne kulture u Velikoj i Trenkovo. Sudionik je brojnih skupnih izložbi u Hrvatskoj i Sloveniji, dosad je imao 9 samostalnih izložbi.
Za samu izložbu autor je obrazložio kako je htio spojiti ambijent sa djelima tj. slikama koje su slikane uljem na platnu. Konji kao motiv pobuđuje slavonsku tradiciju i strast, konji koji su zarobljeni i vezani za platno te traže izlaz iz samog formata. Uz konje vidljiva je vinova loza koja se veže za Slavoniju i simbolizira ogradu za koju su konji vezani.Ovim putem Robert se zahvaljuje ugostiteljstvu Grbavac na suradnji. Svi koji su voljni i željni romantičnog izlaska, dođite u restoran Čiča Matu i uživajte u pravim slavonskim delicijama. Izložba je dostupna do kraja ljetne sezone.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI