Školarci iz četiri škole tražili ¨skriveno blago¨ u Požegi

Okupljanje učenika pred Gradskom kućom
(FOTO: UHZ)

25.04.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 2400

Održan je četvrti po redu događaj u sklopu projekta `Hodanjem do zdravlja i mladi u akciji` - Geocaching tj. traženje skrivenog blaga u gradu Požegi.

- Sudjelovale su četiri osnovne škole i zaista je bilo zanimljivo i uzbudljivo kako za djecu, tako i za nastavnike. Izazov je bio pronaći dobro skrivene predmete, a oduševljenje još veće kada su djeca zaista pronašla geocach - rekla je predsjednica udruge "Zdravi život" Jelena Fuček.







Pojašnjava da je ta igra poznata diljem svijeta, a zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Požege te Obrtničkoj i Tehničkoj školi te profesoru Hrvoju Mikolčeviću, koji je bio voditelj, igra je došla je i u Požegu.

Udruga `Zdravi život`, kako kaže voditeljica Fuček, nastavlja projekt početkom svibnja u Zavodu za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, kada će učenici učiti o smanjenju konzumacije šećera te koliko je važno kretati se i zdravije hraniti.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI