Cijeli Rajsavac će do proljeća dobiti vodovod

Radovi na vodovodnoj mreži
(FOTO: Općina Jakšić)

21.11.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 3834

Radovima na vodovodu Radnovac - Rajsavac nastavljena je gradnja distributivnog vodovoda kroz Rajsavac ukupne dužine 2.700 metara. Vrijednost radova je oko 800.000 kuna, a financiraju se sredstvima Hrvatskih voda, Tekije i Općine Jakšić. Izvođač radova je Presoflex gradnja iz Požege, a rok za dovršetak je kraj godine.

- Interes za priključenje na vodovodnu mrežu je velik, prvenstveno zato što je ova godina izuzetno sušna. Zahvaljujući magistralnom vodovodu, neki stanovnici Rajsavca, oni u središtu mjesta, već imaju mogućnost priključenja i dosad se priključilo šest ili sedam kućanstava - rekao je Ivica Kovačević, načelnik Općine Jakšić, koji najavljuje da će do proljeća svim kućanstvima u Rajsavcu biti omogućen priključak.

Cijena priključka na vodovodnu mrežu na području općine Jakšić iznosi 1.900 kuna (ako je na 6 rata), a oni koji će platiti u komadu dobit će 20 posto popusta.


Načelnik Kovačević dodaje kako je završen i magistralni vodovod na potezu Eminovci - Svetinja - Bertelovci - Jakšić pa će stanovnici Bertelovaca i Svetinje također dobiti mogućnost priključka.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI