Požeški rukometaši rasturili Ilovu i osvojili prve bodove

14.10.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 3410

Rukometaši Požege osvojili su prve bodove u ovoj sezoni 2. HRL - sjever pobijedivši sinoć u Grabriku u 3. kolu goste iz RK Ilova rezultatom 27:12. Već po velikoj razlici u rezultatu jasno je da je to bila igra mačke i miša u kojoj je domaćin dominirao tijekom cijele utakmice.

- Istina je da je Ilova ipak slabija momčad od onih protiv kojih smo igrali u prva dva kola, ali bez obzira na to naši su rukometaši odigrali dobru utakmicu, prvenstveno u obrani. Tu su učinili sve kako smo se dogovorili, primili smo samo 12 golova, dok je u napadu ipak bilo nekih pogrešaka i promašaja koji se nisu trebali dogoditi - komentirao je trener Požege Dario Anić.

Anić je iz redova Požege pohvalio Ivana Balenovića, koji je jučer dobro igrao kako u obrani, tako i u napadu. Sljedećeg vikenda Požegu očekuje teško gostovanje u Ivancu.


- To je dobra ekipa koja je u prva tri kola ostvarila tri pobjede, oni su do ove sezone bili prvoligaši i sigurno će se boriti na vrhu tablice. Bit će teško, ali mi ćemo dati sve od sebe - dodaje Anić.


ŽRK Požega - ŽRK Vinkovci 30:25

Rukometašice Požege ostvarile su danas svoju četvrtu pobjedu u nizu pa nakon 4 kola dijele s ekipom Cerne 1. mjesto na ljestvici 3. HRL - istok.

Požega je danas svladala Vinkovce rezultatom 30:25. Iako su im Vinkovčanke bile najjači protivnik dosad, Požežanke su u prvom poluvremenu potpuno dominirale pa su na odmor otišle s rezultatom 21:11.

- Mislim da je naša ekipa sada već dobro uhodana pa nije bilo iznenađenja. Najviše su se iskazale Sara Kakuk, Matea Mijić i Danijela Miličević - rekao je trener Hrvoje Jurković.

Sljedećeg vikenda Požežanke će gostovati u Novoj Gradiški, gdje trener Jurković očekuje da će osvojiti nova dva boda, a za dva tjedna im u goste dolaze djevojke iz Cerne.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI