Požežani nižu pobjede: Slavonija pomela i Marsoniju

Igrači Slavonije nakon postignutog gola
(FOTO: Domagoj Katić)

22.09.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6027

Požeški su trećeligaši upisali još jednu pobjedu i tri boda. Na domaćem terenu su uvjerljivo svladali slavonskobrodsku Marsoniju rezultatom 6:2. U redovima Slavonije najraspoloženiji je bio Mile Pavelić koji je zabio tri komada, a ostale lopte u mrežu gostiju uputili su Mislav Včelik, Matias Šulc i Ivan Blim.

- Rezultat sve govori, zaslužena pobjeda Slavonije. Čestitao bih svim igračima na odličnoj igri danas, to je to - komentirao je trener Slavonije Krešo Poleti.

Pleternička Slavija je danas gostovala u Osijeku kod Nogometnog kluba Olimpija, gdje je utakmica završila neriješeno 1:1. Iako su Pleterničani odigrali jednu od boljih utakmica u gostima, nisu uspjeli realizirati mnoge prilike, što je domaćin iskoristio i u 82. minuti poveo, da bi Slavija nakon udarca Dalibora Žafranića i skoka Antuna Kvaternika pred kraj utakmice izjednačila.


- Bili smo bolji, pogotovo u prvom poluvremenu, ali nismo realizirali tri-četiri stopostotne prilike. Na kraju možemo biti čak i sretni što smo izvukli bod - rekao je Dalibor Bognar, trener Slavije.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI