Rukometaši Požege odigrali neriješeno 37:37

Ispred gola Đurđenovčana
(FOTO: Bojan Miščević)

03.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 6402

Odlična rukometna večer u Grabriku. Druga HRL - Sjever, 18. kolo, rukometaši RK Požega protiv RK AG Dinas iz Đurđenovca, krajnji rezultat 37:37.

Još jedna odlična predstava rukometaša pred domaćom, ali i gostujućom publikom. Stotinjak gledatelja uživalo je u odličnom rukometu. Od prve minute rukometaši RK Požega vode i kontroliraju utakmicu protiv čvrstog i dobrog protivnika koji igra četvrfinale kupa Hrvatske. Poluvrijeme je završilo rezultatom 18:14 za naše dečke.

Drugo poluvrijeme domaći također vode i jedni i drugi igraju odlično. Približava se napeta završnica u kojoj su rukometaši Požege, par minuta prije kraja, imali vodstvo od 36:33, pa 37:35. Do kraja, ozbiljnom igrom i iskustvom gosti stižu do izjednačenja i na domaće razočaranje a gostujuće slavlje, utakmica tako i završava.


- Povijest se ponavlja, tako je zadnji put bilo u Đurđenovcu, sad smo im vratili istom mjerom. Bilo je previše isključenja samo na jednoj strani, no to je lagano domaćinsko suđenje protiv kojeg se ne može ništa napraviti. Čestitam na dobroj igri, dečki su bili borbeni, i jedni i drugi - izjavio je trener Dinasa Goran Hribar.


- Svi su se borili, svaka čast dečkima, oslabljeni smo za Balenovića, ne bi ništa drugo dirao, tako je kako je - rekao je Krešimir Koppi, predstavnik RK Požega.

Najviše pogodaka za domaćina  su dali Raguž (12) i Antunović (11), dok je za Dinas naučinkovitiji bio Nekić (12).



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI