Za Polikliniku 7, a za Ekonomsku školu 2,9 milijuna (video)

Ferdinand Troha, Marinka Parac i Marijan Aladrović
(FOTO: Mario Nakić)

01.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 10050

Od prošle godine radi se na proširenju Poliknlinike Opće županijske bolnice Požega. U radove i u opremu su država i županija uložile ukupno sedam milijuna kuna.



- Ovo je za nas bila značajna investicija. Radovi su počeli 2010. i nema razloga da za dva-tri mjeseca nova poliklinika ne bude u potpunoj funkciji, rekao je požeško-slavonski župan tijekom današnjeg obilaska požeških gradilišta.


Željko Glavić, ravnatelj OŽB Požega, objasnio je važnost proširenja zgrade i opremanja poliklinike.- Ovo je novi poliklinički sadržaj sa specijalističkom i dijagnostičke ordinacije s najsuvremenijom opremom. Građevinski radovi su pri kraju, veći dio opreme je već nabavljen. U novom prostoru od ¸1.000 četvornih metara bit će kompletne internističke ordinacije i cijela neurološka klinika, kazao je Glavić.


Ferdinant Troha, zamjenik župana za društvene djelatnosti govorio je o projektu izgradnje proširenja Ekonomske škole Požega.- Projekt se financira sredstvima iz državnog proračuna i Svjetske banke u iznosu od 2,9 milijuna kuna. Radi se o prostoru 400 metara četvornih i predviđeno je još 560 tisuća kuna za opremanje toga prostora. Time bismo zadovoljili potrebe Ekonomske škole koja je imala očit problem prostora, rekao je Troha.

- Ekonomska škola već dvadesetak godina ima problem s prostorom. U 600 kvadrata imamo gotovo 600 učenika u 19 razrednih odjela. Ovako će nam biti puno lakše, kvalitetnije i bolje, kazala je Marinka Parac, ravnateljica Ekonomske škole Požega.

Županijski čelnici obišli su i gradilište u Osječkoj ulici, o kojemu je 034portal nedavno pisao.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI