Rukometno-košarkaški vikend u Požegi i Pakracu

25.11.2011. | K.B./M.B.
Pregleda: 2397

Za rukometaše Rukometnog kluba Požega došao je i kraj domaće polusezone u kojemu u subotu u 18h u Grabriku ugošćuju RK Nova Gradiška. Nakon prošlotjedne pobjede nad Ilovom Požežani su se izjednačili brojem bodova s ekipom iz Nove Gradiške koja je prošloga vikenda poražena na domaćem terenu. Podsjetimo da je ova utakmica treća za redom Požege, a peta ukupno na domaćem terenu te iz tih utakmica imaju četiri pobjede i jedan poraz i ti u prvoj utakmici u Garbriku. Trener Požege Dario Anić ne sumnja u pobjedu. - Sigurno neće biti laka utakmica jer je to jedna brza i agresivna ekipa, ali ukoliko moja ekipa pruži svoj maksimum mislim da pobjeda i nova dva boda u tom slučaju nebi trebali biti upitni - izjavio je Anić.

Plamene protiv Trešnjevke

Košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega ove nedjelje s početkom u 18 sati u Grabriku dočekuju ŽKK Trešnjevka 2009. Plamene prošloga vikenda ostvarili pobjedu na gostujućem terenu što najavljuje dobru atmosferu uoči utakmice. Cure s Trešnjevke do sada imaju sve pobjede i sigurno neće u Požegu doći da bi izgubile. Trener Plamenih Vlado Englman rekao nam je kako je riječ o jednom kvalitetnoj ekipi u kojoj je nekoliko kadetskih i juniorskih reprezentativki koje već dugo igraju zajedno. Englman se nada da će u njegovoj ekipi sve igračice biti zdrave što nije bio slučaj prošloga tjedna, a na pitanje očekuje li pobjedu protiv jakih gošći jednostano je odgovorio: - Nikada nisam išao na utakmicu ne očekujući i ne želeći pobjedu!


Rukometni dan u Pakracu


Rukometaši LiPe će u derbiju začelja pokušati doći do treće ovosezonske pobjede protiv ekipe Trnovca. Na tom putu dobro došla im je svaka pomoć, a posebno bodrenje s tribina, poručuju iz kluba. Uoči samog početka utakmice svečano će se predstaviti rukometna selekcija pakračke osnovne škole, sačinjena od igrača, koja je nedavno osvojila naslov županijskih prvaka i izborila Regionalno prvenstvo koje će u ožujku biti održano u Pakracu.

Sve će se utakmice igrati u subotu u Gradskoj sportskoj dvorani Pakrac. Dječaci igraju već od 11 sati, a seniorska utakmica LiPa - Trnovec zakazana je za 16,30 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI