Požežanin Filip Kezić prvak Hrvatske u Men`s physique

19. Hrvatsko prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu
(FOTO: Fitness klub Play)

22.05.2016. | L.G./Fitness klub Play
Pregleda: 16191

Filip Kezić osvojio je prvo mjesto u kategoriji Men`s physique kategoriji na 19. Hrvatskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu za muškarce i žene održanom jučer u Zagrebu. Na natjecanju su sudjelovala četiri natjecatelja iz požeškog Fitness kluba "Play".







U visokoj kategoriji (preko 178) savršenom formom ovaj 18-godišnjak uvjerljivo je pobijedio i među seniorima i među juniorima te potvrdio da su Požežani uvijek među najboljima u ovom sportu koji propagira sportski život, disciplinu i ljepotu.
U Filipovoj kategoriji nastupio je i Josip Plaščević koji je među juniorima bio  četvrti, dok se među seniorima plasirao na 5.mjesto, doznajemo iz Fitness kluba "Play".
Karlo Vajzer osvojio je drugo mjesto u kategoriji juniora bodybuilding do 75 kilograma. Iako uvjerljivo najmlađi u svojoj kategoriji pokazao je da će u skorijoj budućnosti biti ime koje će svi u ovom sportu znati.


U kategoriji Men`s physique (kategorija elegantnijeg izgleda), Karlo Brus zauzeo je četvrto mjesto (do 178 centimetara) među juniorima, dok je među seniorima bio peti.












Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI