Miss Požeško-slavonske županije je Sara Vukušić: ¨Nisam se nadala pobjedi, srce mi udara od uzbuđenja¨

17.04.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 25113

Nakon deset godina pauze održan je izbor za miss Požeško-slavonske županije u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Od osam kandidatkinja pobijedila je 19-godišnja Sara Vukušić iz Vidovaca. Prva pratilja bila je Brigita Rajčan, a druga pratilja Marija Draksler.

- Nisam se nadala pobjedi, srce mi još uvijek tuče od uzbuđenja. Niti jedna kandidatkinja nije ciljala na pobjedu. Svaki dan smo provodili zajedno po tri sata i to nam je bilo najbitnije. Na finalu u Šibeniku očekujem jedno dobro druženje, a kasnije ćemo vidjeti. Nadam se da će biti zabavno kao što je bilo u Požegi – rekla je miss Požeško-slavonske županije Sara Vukušić koja ide na Obrtničku školu smjer modna tehničarka, a osim toga se bavi sviranjem, crtanjem i želi biti uspješna manekenka.

Djevojke su imale četiri izlaska u kojim su prezentirale večernje haljine, poslovne odjevne kombinacije, vjenčanice i casual stil. Odgovarale su i na pitanja žirija sastavljenog od djelatnika požeških gradskih institucija i predstavnika požeških firmi.


Osim djevojaka nazočne su zabavljali i Big band Požega, Plesni studio Marine Mihelčić, Plesni studio Ilijane Lončar, Ivana Galović i KUD Bektež.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI