¨Bilo je puno zainteresiranih za naš park, tražili su informacije i iskazali želju posjetiti nas¨

Predstavljanje Parka prirode Papuk u Zagrebu
(FOTO: PPP)

20.03.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 2313

Ljepote Parka prirode Papuk predstavljene su jučer u Zagrebu u sklopu novog internetskog portala parkovihrvatske.hr. Na Zrinjevcu se predstavilo svih 19 nacionalnih parkova i parkova prirode Hrvatske.

- Svaki je park imao svoj štand. Na centralnom je paviljonu predstavljen novi portal, a bila je organizirana i nagradna igra za posjetitelje koji su skupljajući žigove svih hrvatskih parkova dobili nagrade - rekla nam je Kristina Kožić, ravnateljica Parka prirode Papuk.
Novi će internetski portal, dodaje, zasigurno doprinijeti turističkoj promidžbi svih parkova pa tako i Papuka.




- Portal donosi vrlo bogatu virtualnu šetnju parkovima koja će pomoći onima koji se ne mogu odlučiti što žele posjetiti. Svi su parkovi prikazani po istom principu s bogatim fotogalerijama. Bilo je puno zainteresiranih za naš park, tražili su informacije i iskazali želju doći i posjetiti nas. Inače, zainteresirani za obilazak Parka prirode Papuk trebaju nam se javiti u park gdje ćemo im na temelju njihovih interesa ponuditi šetnju nekom od sedam poučnih staza  te će im biti osiguran stručni vodič - poručuje ravnateljica Kristina Kožić.
U Zagrebu je ovog vikenda održan i međunarodni turistički sajam Place2go na kojem su se na zajedničkom štandu predstavili svi hrvatski parkovi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI