Damont mehanika: Izrada hidrauličkih crijeva svih vrsta

Damont mehanika
(FOTO: Ivan Vlahović)

04.03.2016. | Damont
Pregleda: 9929

Tvrtka Damont iz Završja 12 pored Požege u svoju ponudu usluga, nabavkom stroja, uvrstila je i izradu svih vrsta hidrauličnih crijeva poljoprivrednih strojeva, traktora, priključaka te građevinske mehanizacije i ostalih radnih strojeva tako da Požežani više ne moraju potezati do Velike ili Pleternice.

Osim navedenog vrše se usluge servisa hidrauličkih pumpi i cilindara, dijagnostika kvarova u hidrauličnim sustavima, generalno uređenje pogonskih motora traktora i radnih strojeva, autoelektričarske usluge, dijagnostika i servis autoklima.







Tvrtku je prošle godine osnovao Davor Dražić koji se može pohvaliti s dvadesetogodišnjim iskustvom na  poslovima koji su upravo ovakve prirode.

- Za sada nam ide dobro, ali smo odlučili proširiti asortiman usluga kako bi našim klijentima što prije uklonili kvar kad je u pitanju hidraulika jer su to u pravilu strojevi čiji je radni učinak velik tako da svaki izgubljeni sat rada predstavlja pozamašan oportunitetni trošak – rekao nam je Davor.



"U naše znanje i iskustvo te prihvatljive cijene usluga do sada su se uvjerili mnogi a ako nas i vi zatrebate, tu smo zbog vas", zaključio je vlasnik tvrtke Davor Dražić.

Tvrtku Damont možete kontaktirati na tel. broj 099 217 9680

Damont interentska stranica
Damont na Facebooku






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI