Slavonija dočekuje Oriolik, Pleterničani putuju u Belišće

06.11.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 3239

Nogometni klub Slavonija 13. kolo 3 .Hrvatske nogometne lige istok odigrat će na domaćem terenu protiv Oriovca. Nakon atomske pobjede od 10:1 Požežana u prošlom kolu protiv Mladosti iz Antina, trener Bakula ima više razloga za nadati se pobjedi.

- Napokon smo svi zdravi i kompletni. Pretprošlo kolo Oriovac je golom u 86. minuti pobijedio Mladost, mi ovo kolo igramo protiv Oriovca, to će biti derbi, očekujem dobru utakmicu pred domaćom publikom i naravno pobjedu - izjavio je Bakula.

Slavonija se trenutno nalazi na šestom mjestu s 19 bodova dok joj peti Bjelovar bježi samo jedan bod. Oriolik je na devetom mjestu sa samo jednim bodom manje od Slavonije. Gužva je u sredini tablice i tri kola do kraja jesenskog dijela prvenstva bit će gusto i napeto.


Napeto je i na vrhu ljestvice gdje ovo kolo pleternička Slavija brani prvo mjesto i prednost od dva boda pred drugoplasiranim BSK-om. Slavija će snage odmjeriti s Belišćem dok BSK ide na noge Višnjevcu. Belišće je na desetom, a Višnjevac na jedanaestom mjestu sa skupljenih 17 odnosno 15 bodova.


- Sinergija ekipe se nastavlja dalje i s optimizmom čekamo sutra i odlazak na noge Belišću - kratak je bio Dalibor Bognar, trener Slavije. Utakmice se igraju sutra (subota) u 14.30 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI