Provalili u trgovinu i ukrali 5 skupih laptopa, čuo ih policajac pa su nabrzinu privedeni

Trgovina u koju je provaljeno
(FOTO: Vjeran Blašković)

01.11.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 8879

Mislili su da su dobro osmislili krađu iz informatičke trgovine u Ulici Stjepana Radića u Požegi, ali sve se okrenulo protiv njih kada su jutros oko 1 sat iza ponoći udarili u vrata trgovine. Jaki udarac u tiho doba noći čuo je, na što lopovi očito nisu računali u pripremi krađe, policajac koji živi iznad trgovine.

Mladići su, kako neslužbeno saznajemo, do dolaska policije iz trgovine stigli uzeti pet skupih laptopa vrijednih 20.000 kuna. Nisu dirali mobitele i blagajnu. Nakon krađe, udaljili su se do obližnje Ulice Alojzija Stepinca gdje su, navodno, laptope sakrili pod parkirane automobile.

Kako je policija na vrijeme dobila dojavu, mladići su u rekordnokratkom vremenu privedeni na kriminalističko istraživanje. Policija je pronašla laptope i vratila ih vlasniku trgovine čiji su prostor i oprema u njemu osigurani pa štete osim one na vratima nema.


Prema neslužbenim informacijama radi se o četiri mladića otprije poznata policiji, no koliko ih je bilo udruženo u ovoj krađi još se utvrđuje. U krađi su, kako saznajemo, koristili i neregistrirani automobil koji su parkirali malo niže u ulici.


Policija će više informacija o ovoj teškoj krađi objaviti sutra.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI