Bakula: ¨Bit ćemo opet sjajni, kroz koje kolo vraćaju se ozlijeđeni igrači¨

13.09.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5846

Slavonija je u 5. kolu 3. HNL istok na domaćem terenu izgubila 2:1 od Belišća koje je sada na 1. mjestu. Slavonija je nakon drugog uzastopnog poraza (trećeg ukupno) završila na 11. mjestu.

U prvom dijelu igra Slavonije bila je posložena, u 24. minuti gol za domaćine daje Matej Ivanović. U 76. minuti izjednačuje Ivan Jakovljević, dok drugi zgoditak u drugoj minuti nadoknade daje Marin Pilj.

- To je rezultat umora, igrali smo u srijedu. Ozlijeđeni igrači nisu se još vratili, od početne jedanaestorice pet igrača su juniori, može se reći kadeti. To smo htjeli, moramo ove sezone uigrati te igrače kako bismo u sljedećim sezonama imali prave seniore - rekao je trener plavih Marijan Bakula.


Nije nezadovoljan, priča s obzirom na okolnosti da igrači pokazuju odličan potencijal. Igra je bila dobra sve do tog nesretnog gola čemu je pridonio umor. Moji igrači na utakmice dolaze iz polja, s posla, umorni i to sve daje takav rezultat, što je razumljivo i nije za zamjeriti. Još kolo, dva i vratit će se ozlijeđeni igrači i kad dođu ekipe poput Slavije ili Marsonije uvjeren sam da će igrači briljirati, rekao je Bakula.


Slavonija u 6. kolu, 19. rujna, putuje u Đakovo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI