Zimske radosti II - Koprivnato brdo na Papuku - HPD Gojzerica Požega - subota 28.01.2023. godine

FOTO: HPD Gojzerica

29.1.2023. | 09:54 | HPD Gojzerica
Pregleda: 2320

Prošle subote Gojzerice su se opustile i uživale na Papuku u snježnim radostima, pa su pozvali i ostale građane Požeško-slavonske županije da uživaju s njima. Danas je odaziv bio mnogo veći i zbog toga su se mnogi uspjeli radovati i uživati u sanjkanju, skijanju i druženju. Snježna idila bila je fantastična, a staza za spust kao na najboljim skijalištima. Inicijator ovog izleta opet je bio naš dragi Ante Bošnjak, koji je sve to besprijekorno organizirao.Izletu su se odazvali mnogi članovi društva, kao i ostali građani željni druženja i uživanja na snijegu. Čim su stigli zapalili su vatru, kako bi se uz nju mogli ugrijati i osušiti ono što usput smoče. Složili su prijenosne stolice i stolove, a na njima tople napitke i hranu za okrijepu. Druženje je potrajalo do mraka, a tijekom dana neki su uspjeli naučili i skijati.
Uglavnom svatko je za sebe pronašao najbolji način uživanja i opuštanja te nitko nije moga biti nezadovoljan utrošenim vremenom. Ljudi su društvena bića i vole neke stvari raditi zajedno te slijedom toga u zajednici bolje i kvalitetnije uživaju. Kada ih je uhvatila glad, na vatri su ispekli i nešto slasno kako bi povratili energiju. Ovaj aktivni dan završili su pomalo promrzli, ali puni dojmova i sreće te su se zadovoljni vratili svojim kućama s željom za ponovnim susretom. Kako ono stari planinari kažu: ''Umor nestaje, zadovoljstvo ostaje!''Do iduće zgode i nezgode!

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI