NASLOVNAPOLITIKA

Zaljubljeni parovi, fotkajte se u srcu ʺLjubav je u Požegi...ʺ

3.2.2018. 17:52 | Mateja Barukčić PREGLEDA: 800

Ni snijeg ni hladnoća nisu spriječili članice Zajednice žena Katarina Zrinski grada Požege da jutros ispred zgrade suda u Požegi predstave svoj novi projekt imena "Ljubav je u Požegi...". Osim članica, projekt je predstavila predsjednica Zajednice, Marijana Matijević, a predstavljanju je nazočio i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.  


"Ovaj projekt je dogovoren sasvim slučajno na jednom sastanku na kojem smo odlučile našim sugrađanima malo uljepšati ovaj mjesec ljubavi. Stoga smo odlučile napraviti srce u kojem se mogu fotografirati svi parovi, mladi i stariji, te fotografiju objaviti na Facebook ili Instagram stranicama. Kao što vidite, srce je prekrasno s natpisom "Ljubav je u Požegi...", a lijepa je i pozadina jer upravo ova barokna zgrada karakterizira grad Požegu. Ovim putem se želimo zahvaliti svim sponzorima te usput pozivamo sve koji se žele uključiti ovaj projekt da nas kontaktiraju. Pokažimo svima kako je Požega grad ljubavi", rekla je Marijana Matijević.

Projekt je zamišljen tako što će se birati najbolja fotografija, odnosno najljepši zaljubljeni par, a odabir će biti slučajan. Dakle, svi koji žele sudjelovati u ovom projektu, nakon fotografiranja, fotke objavljuju na društvenim mrežama te na službenoj Facebook stranici Ljubav je u Požegi, a pobjednici će se izabrati slučajnim odabirom na samo Valentinovo 14. veljače. Nagrade su brojne, stoga pratite Facebook i Instagram profil Ljubav je u Požegi. 

Ovaj projekt podupire i požeški gradonačelnik Darko Puljašić koji kaže da je danas u duploj ulozi kao gradonačelnik i kao predsjednik GO HDZ-a. "Ovo je još samo jedan dokaz da Požega doista je grad ljubavi. Čestitam Katarinama Zrinski koje su ovaj projekt osmislile i realizirale. Na ovaj način možemo svima pokazati da se kod nas ljubav razvija. Meni se osobno par nagrada sviđa i sa svojom ću se gospođom redovno slikati, a također pozivam i sve građane da dođu i na ovaj način obilježe svoju ljubav", dodao je Puljašić.

Tagovi: požega, ljubav, valentinovo, katarine zrinski, politika, fotkanje