NASLOVNADRUŠTVO
Zagrebačka banka u Požegi = Asocijalna i to bez ???

FOTO: 034 portal

Zagrebačka banka u Požegi = Asocijalna i to bez ???

27.12.2018. 17:40 | Ante Mandarić PREGLEDA: 10335

Dragi čitatelji, da vam objasnimo kako to mislimo, jednostavno, sve što je diskriminirajuće i protiv društva se zove asocijalno, a to se zasigurno može reći za Zagrebačku banku u Požegi, a za druge ne znamo jer ne koristimo njihove usluge.

Da vam objasnimo zašto to mislimo:

Danas oko 11:47 sati odem u Zagrebačku banku u Požegi koja se nalazi na Trgu Svetog Trojstva i uzmem naravno kao i svi ostali papir s brojem za čekanje u redu. Uzeo sam papir s oznakom A, koja je oznaka građane, iako sam trebao obaviti nešto za svoju firmu (u tom slučaju sam trebao uzeti papir s oznakom E). Bilo kako bilo ostao sam pri odbiru papira sa slovom A koji je kako sam već rekao za građane, konkretno moj papir je bio A 147.
 U banci sretnem prijatelja Stipu Barukčića i tu se malo raspričamo, te mi Stipo kaže kako ima papir A146.
Nakon nekih 15-ak minuta nema nikakvih pomaka s papirićima koji imaju oznaku A. Ništa se ne mijenja te prijatelj Stipo, nekih 5-6 GRAĐANA i ja sa slovom A u nevjerici gledamo kako ljudi ulaze uzimajući papirić i nakon brzih 2,3 minute dolaze na red na šalteru. U tom trenutku nisam znao da se radi o poduzetnicima, te da svi oni koji su u rekordnom roku došli na red uzimaju papirić sa slovom E.

Nakon provedenih 33 minute u banci još nisam došao na red ( ni blizu, u tom trenutku je bio red na A144), a prije mene je prošlo sigurno 20 ljudi, odnosno poduzetnika. Uz mene još uvijek se u banci nalazio moj prijatelj Stipo Barukčić i ostalih već spomenutih 5-6 građana s papirićem koji imaju oznaku A. U tom trenutku „pukao mi je film“ i odem do aparata i uzmem papirić s oznakom E.  Zamislite, nakon što sam uzeo papir s oznakom E nije trebalo ni 30 SEKUNDI da se prozove moj broj E28, a moj papirić s oznakom A147 ima (nakon uzaludno provedenih 33 minute) još 6 osoba pred sobom.
U nevjerici sam prišao šalteru i pitao o kakvoj se bezobraznosti radi da mi obični građani čekamo „kao ludi“, a poduzetnik nakon svega 30-ak sekundi dođe odmah na red na šalteru?!?!

E to se zove asocijalno ponašanje jedne hrvatske banke koja slikovito pokazuje koliko nas obične građane NE poštuju, a znajući da je upravo većina običnih građana „izgradila“ tu banku, da većina običnih građana plaća najviše za svoje usluge, a ne poduzeća, da većina običnih građana koji NEMAJU benefite kao poduzeća i velike firme, ali upravo oni, sve banke sa svojim novcima i troškovima nose na „leđima“.

Zagrebačka banka u Požegi je u ovome slučaju definitivno i beskrajno asocijalna i očekujem da će se takva praksa odmah ukinuti. Naravno da nemamo ništa protiv da postoji šalter za poduzetnike, ali takva praksa diskriminacije je nevjerojatna i stvarno je nisam još doživio. Smatram da je ta diskriminacija običnih građana krajnja bezobraznost.

Mi na ovo najavljujemo prigovor pravobraniteljici za građane i provjeravamo tužbu, ne samo na hrvatskom sudu nego ćemo uključiti i naše zastupnike u Bruxellesu i sve saborske zastupnike u RH koje znamo (čak i Ronka), zamolit ćemo ih da tu praksu zabrane, a svima vama dragi sugrađani, slobodno nam se javite na mail ili na Facebook s vašim iskustvima s tom bankom te nam pomognete da ukinemo takvu diskriminirajuću praksu. (ili od sad svi ubuduće uzimajte papir sa slovom E)

Opet, i vidljivo je svima da u Hrvatskoj banke, u ovom slučaju Zagrebačke banke u Požegi (ne znamo kakva je praksa u drugim gradovima) pokazuju svoje pravo lice i što misle o hrvatskim građanima, a Gradu Požegi, koji je prebacio svoje račune u takvu ASOCIJALNU banku savjetujemo da pokažu kako stoje na strani običnih građana koji u konačnici na kraju i pune proračun, da pod HITNO promijene banku čiji su i sami klijent te da s tim pokažu da ne podržavaju takvu praksu , a ako podržavaju, neka ih onda drugi put biraju onih svega 100-tinjak poduzetnika pa ćemo vidjeti kako će dobiti na nekim drugim izborima?

Na kraju se stvarno nadamo i očekujemo da će se takva krajnja diskriminacija običnih građana ukinuti.

Dodano 17:35 sati

Javio nam se Stipo Barukčić koji tvrdi da je Zagrebačka banka navodno jedina banka u Požegi koja traži osobnu iskaznicu prilikom plaćanja računa prema Gradu Požegi?!?

!!!! Također, smatramo da bi bilo korektno da na vratima navedene banke jasno piše kako poduzetnici imaju prednost pred "običnim" građanima kako bi se većina nas znali "naoružati" strpljenjem.Tagovi: zagrebačka banka, požega, zagrebačka banka požega, asocijalna banka

Pretraži 034 portal

48 SATI NA 034PORTALU

.

Odličan nastup juniora na „Petici“

.

Mato Veić je u finalu Večernjakovog izbora za osobu 2018. godine, dajte mu svoj glas!

.

Tijekom vikenda pred „Vincelovo“ 13 vozača pod utjecajem alkohola

.

Vincelovski prometni problemi- jedno slijetanje s kolnika, jedan bijeg s mjesta nesreće i vožnja bez vozačke dozvole

.

Pijani Crnogorac verbalno napao 51-godišnjaka na Vincelovu u Kutjevu

.

Požeški MUP prošle godine izdao 153 radne dozvole za strance, Presoflex gradnja iskoristila čak 45

.

Lipičani i Dobrovčani u Mađarskoj osvojili prvo mjesto u pravljenju krvavica

.

Polarni vorteks donosi mećave i masu ledenog zraka nad Mediteran i Balkan, evo što čeka Hrvatsku

Stolarska kombinirka HOBI89

Građ. Zemljište Lovre pl. Matačića

pecalo- KRČMA ZLATNI LUG

► REGISTRIRAJ SE DA OBJAVIŠ OGLAS

.

NK Slavija kreće s nekoliko novih lica u svlačionici

.

Kuglanje: 1.B HKL KK Pakrac ponovo uvjerljiv

.

Skupština streličarskog kluba “KUNA” Želja kvalitetniji prostor za treninge

.

Uspjeh judaša Jigora u Zagrebu

.

Danas će prevladavati oblačno vrijeme

.

Krstičević slijedi Ronkov prijedlog i kupuje šest novih F-16

.

Predstavnici Grada Lipika i Udruge LIDO iz Dobrovca u Mađarskoj osvojili prvo mjesto u pravljenju krvavica

.

NK Hajduk Pakrac započeo s pripremama: Cilj poboljšati plasman, želja viši rang

.

DVD Dobrovac: Društvo bogato novom opremom, ali i vrijednim članstvom

.

Zabava profesionalnih vozača Slavonije i Baranje u Lukaču 19.1.2019.

.

Središnje ekumensko bogoslužje Požeške biskupije u Daruvaru

.

PONOVNO TRI PORAZA KOŠARKAŠICA: Valentina Šimunić ugasila Plamene

.

Mogućnost ugradnje dizala u zgradi pomoću novca iz europskih fondova

.

Dobra vina, slavonske delicije, super glazba i neizostavna zabava čekaju vas na Vinkovu u Velikoj

.

Danas u svim krajevima snijeg, najviša temperatura 2°C

.

Milun i Filipi na treningu u boksačkom klubu Graciano

FOTONALAZ

Dobro jutro, Požega!