NASLOVNADRUŠTVO
Zagrebačka banka u Požegi = Asocijalna i to bez ???

FOTO: 034 portal

Zagrebačka banka u Požegi = Asocijalna i to bez ???

27.12.2018. 17:40 | Ante Mandarić PREGLEDA: 10877

Dragi čitatelji, da vam objasnimo kako to mislimo, jednostavno, sve što je diskriminirajuće i protiv društva se zove asocijalno, a to se zasigurno može reći za Zagrebačku banku u Požegi, a za druge ne znamo jer ne koristimo njihove usluge.

Da vam objasnimo zašto to mislimo:

Danas oko 11:47 sati odem u Zagrebačku banku u Požegi koja se nalazi na Trgu Svetog Trojstva i uzmem naravno kao i svi ostali papir s brojem za čekanje u redu. Uzeo sam papir s oznakom A, koja je oznaka građane, iako sam trebao obaviti nešto za svoju firmu (u tom slučaju sam trebao uzeti papir s oznakom E). Bilo kako bilo ostao sam pri odbiru papira sa slovom A koji je kako sam već rekao za građane, konkretno moj papir je bio A 147.
 U banci sretnem prijatelja Stipu Barukčića i tu se malo raspričamo, te mi Stipo kaže kako ima papir A146.

Nakon nekih 15-ak minuta nema nikakvih pomaka s papirićima koji imaju oznaku A. Ništa se ne mijenja te prijatelj Stipo, nekih 5-6 GRAĐANA i ja sa slovom A u nevjerici gledamo kako ljudi ulaze uzimajući papirić i nakon brzih 2,3 minute dolaze na red na šalteru. U tom trenutku nisam znao da se radi o poduzetnicima, te da svi oni koji su u rekordnom roku došli na red uzimaju papirić sa slovom E.

Nakon provedenih 33 minute u banci još nisam došao na red ( ni blizu, u tom trenutku je bio red na A144), a prije mene je prošlo sigurno 20 ljudi, odnosno poduzetnika. Uz mene još uvijek se u banci nalazio moj prijatelj Stipo Barukčić i ostalih već spomenutih 5-6 građana s papirićem koji imaju oznaku A. U tom trenutku „pukao mi je film“ i odem do aparata i uzmem papirić s oznakom E.  Zamislite, nakon što sam uzeo papir s oznakom E nije trebalo ni 30 SEKUNDI da se prozove moj broj E28, a moj papirić s oznakom A147 ima (nakon uzaludno provedenih 33 minute) još 6 osoba pred sobom.
U nevjerici sam prišao šalteru i pitao o kakvoj se bezobraznosti radi da mi obični građani čekamo „kao ludi“, a poduzetnik nakon svega 30-ak sekundi dođe odmah na red na šalteru?!?!

E to se zove asocijalno ponašanje jedne hrvatske banke koja slikovito pokazuje koliko nas obične građane NE poštuju, a znajući da je upravo većina običnih građana „izgradila“ tu banku, da većina običnih građana plaća najviše za svoje usluge, a ne poduzeća, da većina običnih građana koji NEMAJU benefite kao poduzeća i velike firme, ali upravo oni, sve banke sa svojim novcima i troškovima nose na „leđima“.

Zagrebačka banka u Požegi je u ovome slučaju definitivno i beskrajno asocijalna i očekujem da će se takva praksa odmah ukinuti. Naravno da nemamo ništa protiv da postoji šalter za poduzetnike, ali takva praksa diskriminacije je nevjerojatna i stvarno je nisam još doživio. Smatram da je ta diskriminacija običnih građana krajnja bezobraznost.

Mi na ovo najavljujemo prigovor pravobraniteljici za građane i provjeravamo tužbu, ne samo na hrvatskom sudu nego ćemo uključiti i naše zastupnike u Bruxellesu i sve saborske zastupnike u RH koje znamo (čak i Ronka), zamolit ćemo ih da tu praksu zabrane, a svima vama dragi sugrađani, slobodno nam se javite na mail ili na Facebook s vašim iskustvima s tom bankom te nam pomognete da ukinemo takvu diskriminirajuću praksu. (ili od sad svi ubuduće uzimajte papir sa slovom E)

Opet, i vidljivo je svima da u Hrvatskoj banke, u ovom slučaju Zagrebačke banke u Požegi (ne znamo kakva je praksa u drugim gradovima) pokazuju svoje pravo lice i što misle o hrvatskim građanima, a Gradu Požegi, koji je prebacio svoje račune u takvu ASOCIJALNU banku savjetujemo da pokažu kako stoje na strani običnih građana koji u konačnici na kraju i pune proračun, da pod HITNO promijene banku čiji su i sami klijent te da s tim pokažu da ne podržavaju takvu praksu , a ako podržavaju, neka ih onda drugi put biraju onih svega 100-tinjak poduzetnika pa ćemo vidjeti kako će dobiti na nekim drugim izborima?

Na kraju se stvarno nadamo i očekujemo da će se takva krajnja diskriminacija običnih građana ukinuti.

Dodano 17:35 sati

Javio nam se Stipo Barukčić koji tvrdi da je Zagrebačka banka navodno jedina banka u Požegi koja traži osobnu iskaznicu prilikom plaćanja računa prema Gradu Požegi?!?

!!!! Također, smatramo da bi bilo korektno da na vratima navedene banke jasno piše kako poduzetnici imaju prednost pred "običnim" građanima kako bi se većina nas znali "naoružati" strpljenjem.


Tagovi: zagrebačka banka, požega, zagrebačka banka požega, asocijalna banka

48 SATI NA 034PORTALU

.

Razlika između Antonije Jozić i Darka Puljašića, osim u spolu, jest i u broju dobivenih EU projekata

.

U jednom objektu u Požegi izbio požar, na terenu vatrogasci i policija

.

NEUOBIČAJEN PRIZOR: ʺOva kuća više nije na prodaju!ʺ

.

Za požeško-slavonske nogometaše ljeto je gotovo i počinje nova sezona

.

Danas toplije i bez oborina

Ponudu kredita vrlo brzo i hitno

Ponudu kredita vrlo brzo i hitno

Ponudu kredita vrlo brzo i hitno

► REGISTRIRAJ SE DA OBJAVIŠ OGLAS

.

Preminuo je Ivan Smojver - sahrana je danas na groblju Krista Kralja u 14 sati

.

NK Slavonija uvjerljivo bolja od Hajduk-Pakraca u posljednjoj pripremnoj utakmici

.

Komemoracija za 1.368 žrtava, žena, djece i staraca koji su tragično završili u pet bunara u Sloboštini

.

Udomila prebijenu i polumrtvu kujicu koja je danas vrhunski obučen pas koji spašava živote

.

Otkriven tajanstveni tunel ispod Slavonskog Broda

.

Predvečerje Velike Gospe u Kloštru kod Slavonskog Kobaša

.

U dva dana ukupno četiri prometne nesreće i troje lakše ozlijeđenih

.

U Jakšiću pokušaj ubojstva, u Požegi provala u mesnicu, u Pleternici udar groma u kuću...

.

Danas će bez struje biti...

.

Za vikend nam se vraćaju ljetne vrućine te će se zdržati neko vrijeme

FOTONALAZ

Požeški ʺzdraviʺ vozači masovno ne poštuju invalidska parking mjesta