Premijer Plenković predstavio HDZ-ove kandidate na Lokalnim izborima 2017. godine

Predsjednik HDZ-a: Andrej Plenković
(FOTO: HDZ)

21.04.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 12794

Povodm obilježavanja Dana županije, u posjetu našoj županijidošao je predsjednik Vlade Andrej Plenković te je danas HDZ Požeško-slavonskežupanije održao sastanak i konferenciju za medije. Na konferenciji su sepredstavili svi HDZ-ovi kandidati na ovogodišnjim Lokalnim izborima 2017.godine što se tiče županije, gradova i općina.

"Uz veliku potporu i samopouzdanje, HDZ i na ove izbore izlazisa svojim najjačim adutima. Naš radni odnos se temelji na kontinuiranom radu uproteklom razdoblju. Ni ovaj puta, kao ni prije, HDZ ne iskazuje nikakvubahatost, već u nama gori optimizam i željni smo ostvarivanja što boljihrezultata", rekao je u uvodu predsjednik ŽO HDZ-a Franjo Lucić




HDZ-ovi kandidati su sljedeći:


Županija: župan-Alojz Tomašević dožupani- Vedran Neferović i Željko Jakopović (HSS)

Gradovi: Požega- Darko Puljašić, Pleternica- Antonija Jozić,Kutjevo- Josip Budimir, Pakrac- Anamarija Blažević i Lipik- Vinko Kasana.

Općine: Velika- Vlado Boban, Brestovac- Zdravko Mandić,Čaglin- Dalibor Bardač, Kaptol- Mile Pavičič i Jakšić- Ivica Kovačević.



"Kad dođete u Požeško- slavonsku županiju, teško jepoželjeti veći uspjeh jer HDZ ovdje ima županiju, gradove i sve općine. Drago mije da HDZ ovdje pokazuje visoki stupanj angažmana rada, privrženosti unaprijeđenjakvalitete života, ali i svih naših ispunjavanja zadaće koje dolaze odpovjerenja birača u ovoj županiji. Od ovog tima očekujem da u smislugospodarskog i poljoprivrednog razvoja, ekonomije i obrazovanja daju svojmaksimum i zajedničkim snagama ostvare projekt "Slavonija" kojeg smo predstavilineki dan u Osijeku", istaknuo je predsjednik Vlade Andrej Plenković.
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI