Održava se 1. Memorijalni malonogometni turnir ¨Tomislav Šedevi¨

Tomislav Šedevi
(FOTO: Pleter portal arhiva)

16.06.2016. | Pleter-portal
Pregleda: 11549

18. lipnja ove godine u Gradcu kod Pleternice na školskom igralištu će održati 1.Memorijalni malonogometni turnir "Tomislav Šedevi" s početkom u 19 sati kojega organizira NK Slaven Gradac. Turnir se održava u spomen na poginulog sugrađanina i dugogodišnjeg igrača gradačkog nogometnog kluba.

Malo tko s ovog područja nije poznavao Tomislava Šedevija, mladića koji je smrtno stradao prije nepunih godinu dana kada se s dvojicom prijatelja uputio na "pedaločašće" - kako je on nazivao svoja putovanja biciklom - odati počast poginulim braniteljima u Vukovaru, gradu heroja. Tog kobnog dana Tomislav je smrtno stradao kada je na njega naletio automobil, a njegov prijatelj je tom prilikom ozlijeđen. Tomislav je uvijek bio oličenje hrabrosti, poštenja, ustrajnosti i dobrote, o čemu mogu posvjedočiti svi koji su ga ikad upoznali.

Organizatori turnira napominju da im je svima u sjećanju "naš Šedo" i da održavanjem ovog turnira žele sačuvati uspomenu na njega, a vi im u tome možete pomoći svojim dolaskom na turnir.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI