NASLOVNACRNA
VIKEND BISER: Traktorom ʺbježaoʺ policiji, kasnije stao i pokušao pobjeći pješice

FOTO: 034 Portal

IZ POLICIJSKOG IZVJEŠĆA

VIKEND BISER: Traktorom ʺbježaoʺ policiji, kasnije stao i pokušao pobjeći pješice

14.1.2019. 09:37 | PU požeško slavonska PREGLEDA: 3458

U nedjelju, 13. siječnja 2019., oko 2.20 sati, u Ulici Franje Cirakija u Požegi, policijski službenici su prilikom kontrole prometa dali znak 24-godišnjem vozaču traktora marke „IMT“ požeških registarskih oznaka da se zaustavi, na što se isti oglušio i nastavio vožnju u smjeru ulice Priorljavske, protivno postavljenom prometnom znaku, a unatoč svjetlosno – signalnim uređajima na policijskom vozilu na koja se oglušio nastavio je vožnju do naselja Babin vir, gdje je traktor ostavio i pokušao se udaljiti pješice pri čemu je od strane policijskih službenika sustignut u ulici Zagrebačkoj.

On je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva i bit će mu izdan optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja: upravljanja traktorom prije stjecanja prava, upravljanja pod utjecajem alkohola (2,18 promila), nepoštivanja prometnog znaka ii nepoštivanja naredbi ovlaštene službene osobe.

Iste noći, oko 5.55 sati, u ulici Bolničkoj u Pakracu, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 18-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,28 promila upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, daruvarskih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.


Požar na automobilu

U subotu, 12. siječnja 2019., oko 15.10 sati, u Požegi, u Industrijskoj ulici, u vožnji, uslijed kvara na električnim instalacijama došlo je do samozapaljenja osobnog automobila marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka vlasništvo 33-godišnjakinje.

Predao streljivo u Pakracu

U subotu, 12. siječnja 2018., u Pakracu, 55-godišnjak je policijskim službenicima predao 335 komada streljiva, što je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja
Tagovi: pu požeško slavonska, dnevno izvješće, policija