NASLOVNAKULTURA
Uspjeh mladih plesača UO Plesne radionice Ilijane Lončar

FOTO: I.L.

Uspjeh mladih plesača UO Plesne radionice Ilijane Lončar

26.11.2018. 12:30 | I.L. PREGLEDA: 1020

Na 12.hrvatskom natjecanju plesača suvremenog plesa Mia Čorak Slavenska održanom protekli vikend u Zagrebu, plesači Umjetničke organizacije  Plesna radionica Ilijane Lončar osmogodišnji Petar Galović i Iva Marjanović zaslužili su nastup u Gala večeri nagrađenih plesača.



Odabrani sumeđu plesačima A kategorije uzrasta 7 - 10 god. odlukom stručnog žirija u sastavu: Zaga Živković, Desanka Virant, Jasna Čižmek Tarbuk, Branko Banković i Mirjana Preis.


Oboje su otvorili Gala večer koreografijama "Mali violinist" i "Ja plešem" u mentorstvu plesne pedagoginje Ilijane Lončar. Na natjecanju je sudjelovalo 59 plesača iz Zagreba, Velike Gorice, Splita, Mostara, Koprivnice, Vukovara, Osijeka, Samobora i Požege u 4 dobne kategorije.



U zahtjevnijoj B kategoriji hrabro su otplesale zadanu i slobodnu koreografiju Hana Krpan i Marta Matošević u jakoj konkurenciji od 20 plesačica uzrasta 11 - 13 godina.

Mentorica Ilijana Lončar ponosna je na predstavljanje predanog rada svojih plesača na ovom jedinstvenom natjecanju mladih u području suvremenog plesa.








Tagovi: ples, ilijana lončar, požea