NASLOVNADRUŠTVO
U četvrtak svečano otvorenje ʺVAU-VAUʺ parka u Pakracu

FOTO: Pakrački list

U četvrtak svečano otvorenje ʺVAU-VAUʺ parka u Pakracu

11.12.2018. 15:33 | M.M. PREGLEDA: 333

"Vau park“ je zamišljen kao mjesto za kućne ljubimce i njihove vlasnike za druženje, edukaciju i razmjenu informacija, a ponajprije istrčavanje pasa koji su u stanovima.

Mjesto je to organiziranja predavanja na temu bolesti pasa, udomljavanja pasa iz skloništa "Bučje", edukacije djece iz vrtića, osnovne i glazbene škole i slično.

Park će se nadograđivati raznim novim agility spravama, najbolje ekološki prihvatljive, te sadnjom grmlja i cvijeća, uvođenje pitke vode i rasvjete.

Za sada na poligonu imamo tzv. slalom, most i tunel za igru pasa, 2 klupe za sjedenje, 2 koša za pseći izmet, jedan obični koš, 6 većih i 5 manjih stabala koji će raditi hlad potreban i psima i njihovim vlasnicima.

Na ulazu u park je postavljena ploča sa Pravilima ponašanja, te Info ploča sa obavijesti vlasnicima po pitanju njihovih obveza, a kasnije će se tamo objavljivati i razne informacije važne za vlasnike pasa, poput Odluka Grada Pakraca o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i način postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama(očekuje se nova gradska Odluka) i slično.

Svečano otvorenje "Vau parka"  u Pakracu zakazano je za četvrtak, 13. prosinca 2018. godine, s početkom u 10,30 sati kod Vatrogasnog doma DVD-a Pakrac.


Tagovi: vau vau, park, psi, pakrac, otvorenje