Zoran Mišić nastupao u polupraznom Bestu (video)

Zoran Mišić u Bestu
(FOTO: Bojan Miščević)

21.05.2011. | B. Miščević / M. Nakić
Pregleda: 11604

Sinoćnji humanitarni koncert Zorana Mišića i požeških rock-bendova, održan u diskoteci The Best nije prošao slavno zbog slabog odaziva publike.

- Nisam zadovoljan odazivom Požežana, ali čini mi se da sinoć nije bilo mnogo ljudi nigdje u gradu, pa tako ni kod nas. Žao mi je jer još nismo skupili novca koliko smo željeli skupiti za Borisa Modrića, ali nastavit ćemo akciju. Pozivam stoga i ovim putem građane da nam se priključe i doniraju koliko mogu, rekao je Darko Bužančić, predsjednik udruge Dan motora Požega i organizator koncerta.

Bez obzira na malen broj ljudi, Mišić je sa svojim bendom Fireball odsvirao dobar koncert pjevajući klasike rock, punk i metal glazbe. Osim njih, nastupile su požeške grupe Next Time, Izvanredno stanje i Javni red te Road Spiders iz Nove Gradiške.


Pogledajte prilog 034TV-a - razgovor s Mišićem i momcima iz njegovog benda prije te djelić atmosfere sa samoga koncerta:





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI