U Pleternici predstavljen novi projekt ¨ Volonterski centar¨

Projekt "Volonterski centar"
(FOTO: M.M.)

08.08.2017. | M.M.
Pregleda: 7780

U Centru udruga u Pleternici danas je predstavljen novi projekt pod nazivom "Volonterski centar" koji će od jeseni krenuti s radom.

Nositelj projekta je udruga "Osmijeh" iz Pleternice ,a partneri su Grad Pleternica i udruga "Radost".

"Dugi niz godina smo surađivali s udrugama i uvijek to kvalitetno radimo ali onda smo dobili mogućnost apliciranja odakle financiramo određene projekte zajedno s našom gradskom tvrtkom Poduzetničkim centrom.


S udrugama imamo izvanrednu suradnju i svake godine nekoliko projekata uspijemo za naše udruge izrealizirati, a jedan od je i ovaj projekt koji će danas biti izrealiziran.


Čestitam svim sudionicima i nositeljima ovog projekta na kvalitetno napisanom projektu, zahvaljujem na angažmanu svima i nadam se kako je ovo još jedan u nizu kvalitetnih projekata koji ćemo zajedno odraditi." - rekao je dogradonačelnik Domagoj Katić




"Udruga "Osmijeh" je nositelj projekta koji je financiran od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Vrijednost ovog projekta je 120 tisuća kuna i drago mi je da smo mi nositelj projekta te da smo zaposlili jednu mladu osobu koja će biti koordinator za sve informacije o ponudama i potražnji volontera na području Pleternice." - rekla je Vesna Rezo predsjednica udruge "Osmijeh"




U sklopu projekta nositelj projekta izradit će web stranicu na kojoj će biti detaljno sve pojašnjeno te će svatko zainteresiran imati pristup i uvid u sve vezano za sam projekt i volontiranje na području Pleternice.

"Aktivnosti koje smo mi zamislili kroz projekt su: 1.) Zapošljavanje koordinatora volontera te uspostava baze podataka volontera i organizatora volontera te funkcioniranje servisa volontera, 2.) Edukacija za volontere i građane odnosno potencijalne volontere, 3.) Promocija vrijednosti volontiranja, 4.) Vrednovanje projekta i 5.) Provedba samog projekta." - pojasnila je Marina Kutuzović
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI