Na korak do potpunog uspjeha u Općini Jakšić

Općina Jakšić
(FOTO: FB)

02.06.2017. | NL za Općinu Jakšić
Pregleda: 11989

Poštovani birači općine Jakšić!

Još jednom Vam se iskreno i odsrca zahvaljujemo na povjerenju koje ste nam ukazali u prvom krugu Lokalnih izboraprije gotovo dva tjedna te nam omogućili prevlast i većinu unutar Općinskogvijeća, a to povjerenje ćemo opravdati predanim, odgovornim i savjesnim radom gdjeće uvijek, za razliku od dosadašnje prakse, prevladavati misao vodilja za boljitaki interes cjelokupne zajednice.

Mi jesmo drugi i drugačiji.Rezultat prvoga kruga izbora zornoapostrofira činjenicu koja glasi da su HDZ općine Jakšić i njihovi partneri gubitniciizbora i kao takvi postaju oporba s čime se ne mire te na svakojake načinepokušavaju promijeniti volju biračkog tijela, no u tomu ne uspijevaju jer minismo na prodaju.





Strah, pogubljenost, panika tenesnalaženje u novonastaloj situaciji baca u očaj gosp. Kovačevića te ga istoprimorava da pribjegne iznošenja novih neistina, laži i kleveta a posljednja unizu je današnjom objavom na jednom od portala.

Misleći da ste kratke pameti,zaboravlja da je ista obećanja kazivao i prije četiri godine pa se sjetimo da jei tada govorio da će naselja Tekić, Cerovac i Granje dobiti i vodovod ikanalizaciju, no ostadoše samo pusta obećanja a uzgrde Tekića je tada dao izamjenik načelnika gosp. Barišić.

Često spominjani dječji vrtićima svoju genezu, pa treba istaknuti da se vrtić koji je doista potreban našojsredini, a zbog istine napominjemo da se gradio punih 12 godina, štopredstavlja raritet i vjerno prikazuje svu nesposobnost čelnika općine i gosp.Kovačevića.


Gospodarska zona je posebnapriča jer je apsurdna i imaginarna osim u glavama pojedinaca koji žele neštokroz istu ušićariti kao i u fiktivnoj kupnji zastava a što je, kako doznajemo,predmet istrage. Ići graditi takvu zonu bez čvrstih i sigurnih investitora,promemorija i dokazivanja svih poslovnih mogućnosti istih je nebuloza iglupost. Stoga ćemo odmah nakon preuzimanja Općinskog vijeća tražiti iscrpne idokazive činjenice te ispitati sve aspekte koji su doveli do odluke o gradnjitakvog kompleksa.

Kako i na koji način gosp.Kovačević upravlja radom općine Jakšić zorno pokazuje primjer jedne lokalneslužbenice koja je pala u tešku nemilost samo iz razloga što je upozorila naapsurdne pogrešne odluke gosp. Kovaćevića, koje su se negativno reflektirale naproračun Općine i dale povoda za mnoge tužbe, od kojih neke ubrzo dolaze nanaplatu, dakako iz Općinskog proračuna a sve zbog bahatosti, narcisoidnosti i nemarenjaza dobrobit zajednice.


Kandidat za načelnika Jakšića, Zdenko Biondić

Stoga Vas cijenjeni biračipozivamo da u nedjelju odvojite malovremena, izađete na izbore i date glas perspektivi, stručnosti i požrtvovnosti kojuće u svomu radu iskazivati, da date glas gosp. Zdenku Biondiću i gosp. IvanuMuraru, te nam omogućite da daleko lakše vodimo i upravljamo Općinom  a kroz činjenicu da smo Vašim ukazanimpovjerenjem dobili većinu u Općinskom vijeću.


Kandidat za zamjenika načelnika, Ivan Murar

Vrlo brzo će na vidjelo izaćisve što je gosp. Kovačević činio unatrag svojih mandata a što se kosilo sarazvojem zajednice i svih stanovnika općine Jakšić.

Ovim putem zahvaljujemo i svimonim časnim i dostojanstvenim te iskonskim članovima HDZ-a koji su nam u prvomkrugu podarili svoje glasove i koji žele nakon nedjeljnom drugog kruga povratsvoje stranke u vlastite ruke.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI