Otac Marka Kopljara: U obitelji smo svi sportaši i znali smo da je ovo moguće

Marko Kopljar bio je iscrpljen po povratku u Požegu
(FOTO: Domagoj Katić)

28.01.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 12404

"Ponosni smo kao Markovi roditelji i građani Hrvatske. Mislim da bi svi Hrvati trebali biti ponosni na ovaj povijesni uspjeh i senzaciju naših rukometaša", rekao nam je otac kapetana Hrvatske reprezentacije, Marka Kopljara, Pero Kopljar.

Svima je poznato da je Hrvatska rukometna reprezentacija u nevjerojatnoj utakmici pobijedila domaćina Poljsku s 14 pogodaka razlike i plasirala se u polufinale Europskog prvenstva. Marko je sudjelovao s velikom požrtvovnošću i tri postignuta pogotka. Osim pobjede naših od 11 i više pogodaka razlike, za prolaz nam je trebala i pobjeda Norveške protiv Francuske.

- Čak smo supruga i ja u početku bili malo skeptični da će se to dogoditi. Pošto smo svi u obitelji sportaši znali smo da su takve stvari moguće, ali vrlo rijetke. Poslije pobjede Norvežana,  počeli smo se nadati. Svi ljudi u Hrvatskoj bi trebali biti sretni. Stvarno je fantastično što su naši dečki napravili pred punom dvoranom poljskih navijača – dodaje Pero Kopljar.


Kaže kako je istina ono što je Mirza Džomba rekao da se ovaj uspjeh, ne po rezultatu, ali po senzaciji koja je odjeknula u svim svjetskim medijima može mjeriti s uspjesima "zlatne generacije" hrvatskog rukometa. S Markom su se čuli. Naravno zadovoljan je, ali i izmučen povredama.

- Ponekad je nama kao roditeljima teško gledati Marka na terenu kada je izložen tjelesnim kontaktima koji nanose ozlijede, ali on se bori za svoju domovinu i jako smo ponosni. Trenutno ima ozlijede za koje je potrebno mirovanje, ali sada nema uvjete za to. Pokušat će dati što veći doprinos u preostale dvije utakmice. Ponaša se kao pravi kapetan – rekao je za kraj ponosni otac Pero Kopljar.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI