Ostao bez goriva pred svojom kućom, kažnjen za parkiranje dok je išao po benzin

Mihovil Bikić pokazuje gdje je bio parkiran automobil
(FOTO: Bojan Miščević)

27.11.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 11986

- Sin je u Primorskoj ulici, preko puta obiteljske kuće u kojoj obojica živimo, ostao bez goriva te ostavio automobil na nogostupu na kojemu ima dovoljno mjesta i nikome nije smetao. Zajedno smo mojim autom otišli po gorivo i dok smo se vratili, kazna za nepropisno parkiranje je bila na autu - ispričao nam je svoje prometne problema iz kolovoza ove godine Mihovil Bikić.

Dodaje kako se nakon toga odmah išao žaliti komunalnom redaru i objasniti situaciju. U prilog svemu daje nam i kopije računa s benzinske i kazne na kojima je isti datum i vrijeme.




- Dočekao sam gospodina koji mi je rekao da njemu predam žalbu, ali da od toga neće biti ništa. Kako ništa? Moj sin je ratni vojni invalid i dragovoljac Domovinskog rata koji je prekoputa kuće u kojoj je rođen parkirao automobil dok odemo po gorivo da ga preparkiramo 10 metara u dvorište. Tu izgleda vrijedi ona izreka: "Kadija te tuži, kadija ti sudi" - ogorčen je Bikić.


Kaže kako je pratio mnoge druge gradske ulice gdje parkirani automobili ostaju ne samo jedan sat, nego i po čitavi dan, a nikada nije na njima vidio uplatnicu od gradskog redara.

- Navedene ulice imaju iste prometne znakove i automobili su parkirani čitavom svojom širinom na nogostupu. Dogovorio sam primanje kod gradonačelnika, sve ću mu ispričati i požaliti se. On je razuman čovjek, vjerujem da će me saslušati i uvažiti prigovor - zaključio je Bikić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI