Nemamo kanalizaciju i asfalt, ali imamo močvaru (foto)

Mateja Thür živi u Ulici sv. Vinka Paulskog
(FOTO: Mario Nakić)

15.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12674

Čitatelji iz raznih dijelova Požege nam se i dalje javljaju sa sličnim komunalnim problemima u nadi da će ukazivanjem na njihovu situaciju, oni nadležni ipak na kraju nešto učiniti i prestati se oglušivati na njihove probleme. Mateja Thür živi u Ulici svetog Vinka Paulskog koja izlazi iz Ulice dr. Andrije Štampara ispod Varelovca. Javila se u redakciju 034portala jer njena ulica, slično kao još neki dijelovi grada o kojima smo već pisali, nema ni asfalt ni kanalizaciju.

- U našoj ulici stanuju četiri obitelji. Tražili smo svi skupa od Grada da konačno dobijemo mogućnost priključka na sustav kanalizacije i da asfaltiraju cestu, no sve je ostalo na njihovim davnim obećanjima. U zadnje vrijeme više ništa ni ne obećavaju, kao da su nas zaboravili - kazala je Thür.

U Matejinom susjedstvu nalazi se i započeto gradilište, koje je tako ostavljeno prije par godina. Na njegovom je mjestu u međuvremenu izrasla prava mala "prašuma", velika šikara s barom punom žaba i divljih pataka. Kaže da je moguće da unutra ima i zmija. Nitko ne dolazi to očistiti, a gradske službe također ne reagiraju.







Poslali smo upit u Ured gradonačelnika o problemima u Ulici svetog Vinka Paulskog te kako ih i kada Grad planira riješiti. Kada nam pošalju odgovor s traženim informacijama, nastavit ćemo ovu priču. Do tada, ako imate i vi slične probleme u svojoj ulici slobodno nam javite na e-mail [email protected]. U obzir dolaze svi s područja Požeško-slavonske županije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI