Leo Pandžić teško stradao u Sloveniji: ¨Oporavljam se, ali sezona mi je propala¨

Leo Pandžić u bolnici nakon pada s motocikla
(FOTO: Iz priv. kol. L. Pandžića)

30.03.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 17149

"Dobro je, sad sam kod kuće. Bio sam u bolnici u Brežicama gdje su mi pod anestezijom namještali lijevi lakat koji mi je ispao i desno rame. Zasad izgleda da nije ništa slomljeno, već su samo dislocirani. Slike pokazuju da je sve dobro i na mjestu", rekao nam je požeški motociklist Leo Pandžić nakon nesretnog pada na utrci u slovenskim Brežicama.



Protekli vikend je inače bio jako uspješan za ostale domaće vozače iz kluba Požega Promet. Matej Jaroš je osvojio 8. mjesto u jakoj međunarodnoj konkurenciji, a Mihael Pandžić je na svojem prvom nastupu u klasi MX Open završio na 25. mjestu. Leo bi ga ipak rado zaboravio jer mu je propala sezona. Najvažnije je da će se ipak oporaviti bez posljedica.


- Prije pada na kvalifikacijskoj utrci sam bio 23. Odvezli smo i jedan trening. Moram biti pod gipsovima minimalno mjesec dana. Sezona je tek počela, a za mene je propala. Dok sve to skupa krene, trebat će vremena. Rame je pogotovo na motocrossu jako problematično. S obzirnom na okolnosti, vrijeme nakon oporavka ću pokušati iskoristiti tako da se najbolje pripremim za iduću sezonu - dodao je Leo.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI