Martaleno - mjesto za frajere: Obuci se od glave do pete! (foto)

Sanja Jurakić, vlasnica butika Martaleno
(FOTO: Aleksandar Grlić)

14.08.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 18825

"Radila sam godinama u isključivo ženskoj trgovini. Nakon porodiljnog dopusta odlučila sam samu sebe zaposliti. Budući da je ženskih dućana u Požegi već `brdo`, onda smo morali ići na alternativu koja još ovdje ne postoji. Između ostalog moj suprug je fanatik za robu i onda smo došli do ideje da bismo mogli otvoriti dućan samo za dečke. Mislim da smo jedini takav dućan sve do Slavonskog Broda", kaže Sanja Jurakić , vlasnica jedinstvenog butika Martaleno, jedinog u Požegi koji prodaje isključivo mušku odjeću i obuću.



Izbor je velik, a cijene su povoljne, no ono što će se svidjeti svakom muškarcu i ženi koja kupuje za muškarca je što je sve na jednom mjestu, u Ulici Matice hrvatske u Požegi, na broju 7. Obucite se/ga od glave do pete i požurite do kraja idućeg tjedna jer na većinu asortimana vrijedi popust čistih 50 posto, bez skrivenog "do".





- Imamo sve što treba jednom muškarcu. Kod nas možete pronaći sve, od ogrlica od čelika, naočala i šešira do košulja do sakoa. Imamo traperice i fine hlače, kao i keper varijantu, remenje, gaće, a za par dana stižu i sportske cipele koje mogu ići jednako uz sako ili ležerni stil- nabraja nam Sanja dok sa smješkom dočekuje kupce kojima će rado dati i pokoji savjet.



- Ideja je fantastična. Kao što postoji brico, tako da bude i trgovina za muškarce. Kupio sam dvije majice i hlače, a uzet ću si i novi novčanik jer mi se stari raspao i to sve uz 50 posto popusta i na karticu. Idealno je, gledao sam na Facebooku i vidio da imaju dobre cijene i popuste tako da možeš kucnuti o drvo - kaže nam Mato Uremović, zadovoljni kupac kojeg smo zatekli u trgovini.



Osim kvalitetnog izbora odjeće i obuće, u "butiku za muške" mogu se naći i upaljači s hrvatskim motivima, novčanici, ćuturice i cijeli niz idealnih poklona prijatelju za rođendan.



- Traperice su kvalitetna marka Conto bene. Ostalo je uglavnom turska roba od finog češljanog pamuka. Košulje su vrhunske i pristupačne cijenom. Trenutačno imamo varijantu gdje se možete odjenuti kompletno od glave do pete za 333 kune. Tu su i lijepo pakirano remenje, satovi i torbe marke Gecko. Satovi su dobri, cijene se kreću od 99 do 249 kuna. Izbjegavam visoke cijene da bude pristupačno svakome. Tu su i upaljači s hrvatskim motivima za 50 kuna. Novčanici su skoro svi od kože, ali imamo i nekoliko prihvatljivijih modela kao i onih samo za kartice što ljudi često traže. Privukli smo nove, mlade kupce koji traže nešto drukčije - zaključuje Sanja Jurakić.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI