Komunalac Požega dijeli besplatne kompostere, prijavite se

Komposter od 350 l
(FOTO: Komunalac d.o.o.)

28.03.2014. | Komunalac promo
Pregleda: 17044

Obavještavaju se korisnici komunalnih usluga sakupljanja, odvoza i zbrinjavanja komunalnog otpada u gradu Požegi da je komunalno društvo Komunalac Požega d.o.o., Vodovodna 1, Požega izvršilo nabavu kompostera za biorazgradivi otpad. Komposteri su nabavljeni u suradnji s Gadom Požega i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Nabavljeno je 500 kompostera volumena 350 litara.

Osnovni cilj nabave kompostera je podizanje svijesti građana Požege o održivom gospodarenju otpadom, potrebi smanjivanja otpada na način da se iskoriste njegova vrijedna svojstva. Kompostiranjem se dobiva kvalitetno gnojivo za vlastite nasade te smanjuje količina komunalnog otpada u spremnicima za otpad.

Komposteri će se dodjeljivati korisnicima koji udovolje sljedećim uvjetima:

- korisnici moraju imati adresu stanovanja u Požegi
- moraju pokazati interes za uporabu kompostera prijavom u Komunalac Požega d.o.o. na broj telefona 312-470 u periodu od 31.3. do 4.4.2014. godine u vremenu od 7 do 13 sati
- moraju imati zelenu površinu u okviru okućnice (travnjak, vrt voćnjak i sl.) za koju će se izvršiti uvid na terenu
- moraju imati podmirene sve financijske obveze prema Gradu Požegi, Tekiji d.o.o. i Komunalcu Požega d.o.o.

S obzirom da je kompostiranje najprihvatljiviji način zbrinjavanja biorazgradivog otpada kojim štedimo novac, štitimo okoliš, recikliramo hranjive tvari i poboljšavamo kvalitetu zemlje, pozivamo sve zainteresirane korisnike koji udovoljavaju traženim uvjetima da se jave u Komunalac Požega d.o.o. i ostave svoje osobne podatke. Djelatnici Komunalca Požega d.o.o. će po utvrđivanju liste korisnika koji su udovoljili uvjetima, dostaviti na njihove adrese obavijest o preuzimanju kompostera.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI