Matej Skuzin, Marko Ljevar i Dea Pavičić pobijedili na Ramincu

07.10.2013. | Mario Barać
Pregleda: 14279

Na pretposljednjoj ovosezonskoj utrci Slavonske brdsko–biciklističke lige „Scott“ koja je jučer vožena u Lipiku, na zanimljivoj i atraktivnoj stazi oko jezera Raminac nastupilo je ukupno 32 natjecatelja raspoređenih u 6 kategorija.

U najjačoj elite kategoriji, u konkurenciji svega 6 vozača, uvjerljivi pobjednik je Požežanin Matej Skuzin (Luks Racing Team) koji je ciljem prošao nakon sat i 15 minuta vožnje, a dvije i pol minute iza njega na cilj je stigao Pakračanin Tomislav Tessari (BK Titan). Titanima je pripala i jedino preostalo mjesto na postolju jer je s trećim vremenom ciljem prošao Saša Jeftinić.

Zato je dominantan u kategoriji Master A bio Titan Marko Ljevar koji je stigao do 10 ovosezonske pobjede u ligi i osigurao sveukupni naslov pobjednika.


U najbrojnijoj Master b kategoriji u kojoj je nastupilo 10 vozača, pobijedio je Nenad Mrđenović (BK Osijek 2010), drugi je bio Ivica Kerep (Maraton team), a treći Goran Pavić (BBK Požega).


Kod žena je dominirala Požežanka Dea Pavičić (BK L.R. Team) koje je pobijedila s prednošću od gotovo 10 minuta. U kategoriji kadeta pobjednik je Andrej Breulj (BK Festung), a kod juniora Matko Stanković (BK Maraton team).

FOTO Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI