Anita Modrić pobijedila na izboru Miss Slavonije i Baranje!

Anita Modrić (u sredini): Kruna je moja!
(FOTO: Loreena Vinkovci - Facebook)

07.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 15948

19-godišnja Veličanka Anita Modrić nakon nedavnog osvajanja titule Miss fotogeničnosti na izboru Miss Universe Slavonije i Baranje, sada je došla do još većeg trofeja. Na sinoćnjem izboru Miss Slavonije i Baranje u Slavonskom Brodu Anita je osvojila lentu za Miss po izboru publike i krunu za ukupnu pobjednicu izbora Miss Slavonije i Baranje! To znači da će u lipnju predstavljati našu regiju na izboru Miss Hrvatske.



- Zvali su me iz jedne agencije da se prijavim na izbor, ali nisam mogla zbog obveza na poslu. U zadnji trenutak, dva dana prije samog izbora sam se ipak odlučila prijaviti. Očekivala sam neku nagradu, ali nisam mislila da ću osvojiti krunu. To me malo iznenadilo. Veselim se nastupu na izboru za Miss Hrvatske i što sam dobila priliku predstavljati cijelu Slavoniju - rekla je Anita Modrić u razgovoru za 034portal.





Natjecalo se ukupno 11 djevojaka s područja cijele Slavonije i Baranje. Osim Anite, na izboru su sudjelovale još dvije predstavnice naše županije - Ana Jelić iz Velike i Josipa Pilić iz Jakšića.



Fotografije: Loreena Vinkovci



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI