Jaroš prvi u Rogatici, zaradio i 200 eura

Matej Jaroš (u sredini) pri dodjeli pehara
(FOTO: Iz priv. kolekcije Mateja Jaroša)

19.08.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 7724

Matej Jaroš iz motocross kluba Požega Promet pobijedio je na međunarodnoj utrci u Rogatici (BiH) u kategoriji MX open. Utrka se održala na 1.800 metara dugoj stazi Ptičijak. Sudjelovalo je 30-ak natjecatelja iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije u 3 kategorije pred oko 300 gledatelja. Jaroš je bio jedini hrvatski predstavnik, a osim pehara i diplome osvojio je i novčanu nagradu u vrijednosti 200 eura.

- Pohvalio bih stazu i organizatora Branimira Leleka, naime, tamo mjesecima nije padala kiša i zemlja je bila suha i ispucana, organizatori su se stvarno potrudili da bude najbolja moguća s obzirom na uvjete. Obje utrke sam bez problema uspio odvesti prvi, nije bilo puno vozača. Pohvalio bih gostoljubivost domaćina, stvarno su fer i korektni, organizirali su mi i besplatni smještaj. Prvi put sam u Rogatici bio 2011., ići ću tamo svakako i iduće godine. Ovo je bio odličan trening za prvu utrku u prvenstvu 1.9. u i Jastrebarskom - izjavio nam je Jaroš.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI